|

Am o intrebare. Dacă am adăugat pe youtube din greșeală un videoclip la playstul Vizionează mai târziu, acel videoclip poate fi văzut și de alți sau doar de mine?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Normal ca il vezi numai tu.Nu poti face playlist pentru cateva zeci de milioane de oameni!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poate fi văzut doar de tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează