| Tudy000 a întrebat:

Ce sistem audio de calitate si puternic de enervat vecinii cocalari recomandati pana in 2000 de lei? happy

Răspuns Câştigător
| NLS a răspuns:

Cat esti dispus sa cheltui?

https://www.pcgarage.ro/boxe/edifier/r2750db-20-black/

Detin varianta mai veche, R2730DB
Acestea misca niste aer, sa zic asa.
Sunt perfecte in primul rand pentru tine, pentru ascultat orice tip de muzica.
Basul nu e totusi extrem de pronuntat.


Am inteles ca esti tentat de 2.1, dar Z623 de la Logitech, nu sunt chiar atat de bune precum par. (nu sunt nici rele insa)


O varianta mai scumpa, dar categoric mai buna, ar fi asta:

https://www.pcgarage.ro/boxe/edifier/s360db-21-brown/

Pentru mine, prea mult bas, sistemele stereo in genul R2730 / 2750 / 2850 sunt perfecte.

| Tudy000 explică (pentru NLS):

Pe S360DB m-am si hotarat, le are un prieten si sunt superbe si suna de rup si au si calitate, el le-a prins acu vreo 3 ani la 1100 pe Emag.

33 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Pai cum vine asta ca sa enervezi vecini cocalari te transformi in unul dintre ei?
stii cum ii poti enerva? daca asculta muzica foarte tare si la ore neadecvate, suni la politia locala, o sa-i enervezi garantatwinking

| Violleta2022 a răspuns:

De ce, te manaca "buzunarul" sa mai platesti si 1500 lei ameda, la politie?

Nu-i mai usor sa suni tu la politie, in orele cand nu au voie sa faca zgomot, sa le faci reclamatie, ca sa plateasca ei amenda?

https://www.capital.ro/......e-lei.html

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Vecinii pot fi enervati si cu un sistem de 300-800 de lei.
Microlab, Logitech si Edifier ar fi printre cele mai recomandate nume.
Eu le-as recomanda chiar in ordinea aia. Microlab a fost mereu pe calitatea sunetului, Logitech un echilibru comercial, Edifier mi se pare bagat in fata aiurea, ca nu pare sa exceleze pe sunet.
Gasesti si sisteme LG care sa te dea pe spate, mai ales configuratiile vechi 5.1/7.1

PS: cocalari nu erau tocmai aia care deranjeaza vecinii, cu muzici si alte alea?batting eyelashes

| Tudy000 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Cocalari sunt cei ce asculta manele de obicei dar nu numai, poti sa faci pe cineva cocalar din multe motive, purtare de tigan, haine, gandire, atitudine.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Tudy000):

Pe dreak.
Cocalar poate fi si unul din ala ce se chinuie sa aduca mereu in vorba "cat de cult si intelectual este", face comparatii intre el si oameni care nu vor sa se afirme, etc.
La fel cum un tigan poate fi mult mai "om" decat orice mediocru cu pielea alba.
Daca ai de gand sa-ti deranjezi vecinii intentionat, mai ales cu boxe, esti cocalar coclit, mult mai esuat decat orice manelist de pe la tara.
Nu mai zic de manelistii care canta, ca tu probabil n-ai capacitatea intelectuala de a memora gama do major, daramite sa le inveti pe toate 12, ton cu ton, si sa schimbi orice melodie intr-o alta gama, din mers.
Ce lucrezi, de curiozitate?

| Frank51 a răspuns:

Cam scumpă afacerea.

| johnnny123 a răspuns:

Adică vrei să-ți enervezi vecinii cocalari comportându-te și tu la fel ca ei?

| J0B0MAT a răspuns (pentru johnnny123):

Dacă pune Mozart, Bethoveen, Traviata etc nu știu dacă se poate numi cocalar.Iar de enervat cocalarii cred, că așa îi poți enerva.

| johnnny123 a răspuns (pentru J0B0MAT):

Mă îndoiesc că va pune Traviata. Și chiar dacă va pune Traviata, nu va putea direcționa sunetul exclusiv către cocalarii din bloc. Muzica pusă la volum exagerat de mare, indiferent de muzică, îi va deranja și pe locatarii care nu au nicio vină.

| Tudy000 explică (pentru johnnny123):

Am si sub si deasupra mea, iti dai seama ca nu ma apuc sa-i enervez cu muzica usoara sau clasica, direct DUBSTEP si Drum n bass, full Skrillex?

| J0B0MAT a răspuns (pentru Tudy000):

Eu zic că i-ar enerva mai mult Traviata sau orice altceva clasic.

| J0B0MAT a răspuns (pentru johnnny123):

Da, dar cred că doar așa ar putea vedea cocalarii ce nașpa e să te deranjeze cineva cu o muzică pe care nu o asculți.

| johnnny123 a răspuns (pentru J0B0MAT):

Repet: ar deranja cocalarii, dar ar deranja și oamenii care nu au nicio vină în toată povestea asta (îți garantez că pensionarii din bloc nu ascultă Skrillex). Dacă nu-ți pasă de victimele colaterale, atunci nu ești cu nimic mai bun decât cei pe care încerci să-i pedepsești.

În plus, ce crede că poate să obțină prin asta, altceva decât o escaladare a conflictului? Sau poate are impresia că acei cocalari vor realiza brusc că au greșit și se vor transforma în niște locatari model?

| J0B0MAT a răspuns (pentru johnnny123):

Nu am zis de Skrillex.Ascultatul de muzică clasică e o "pedeapsă" chiar frumoasă.E vorba de cultură aici care nu ar trebui să deranjeze atât de rău și da, cei care deranjează vor vedea ce înseamnă să fie deranjați și nu își vor mai dori asta.Iar dacă pe vecini îi deranjau manelele, să scape de ele presupun că le va conveni, cu prețul ascultatului unui alt gen o perioadă scurtă.
Mai e varianta mersului la poliție, dar în cazurile astea poliția nu face mare lucru, maxim să dea o mică amendă, lucru care oricum va escalada conflictul.

| johnnny123 a răspuns (pentru J0B0MAT):

E, uite că el vrea să pună Skrillex, nu Traviata, a spus asta foarte clar mai sus. Deci în scenariul de față nu este absolut deloc vorba despre cultură, așa că nu mai e cazul să insiști pe ideea asta.

Iar Skrillex este foarte posibil să deranjeze chiar mai mult oamenii nevinovați decât îi deranjează manelele. Pun pariu că un pensionar ar prefera să asculte manele din care mai înțelege câte ceva decât să asculte Skrillex care doar face să-i sară supa din lingură.

"cei care deranjează vor vedea ce înseamnă să fie deranjați și nu își vor mai dori asta"

Cred că glumești. Chiar crezi că niște melteni care pun manele să se audă în tot blocul își vor revizui atitudinea pentru că cineva le-a pus altă muzică? Este ca și cum ai crede că unul care este meltean în trafic va deveni brusc un șofer disciplinat pentru că cineva i-a tăiat și lui calea fără să semnalizeze (așa cum face el celorlalți) și a realizat brusc că nu e frumos să faci asta.

| Tudy000 explică (pentru johnnny123):

Eh am zis de Skrillex mai mult la vrajeala, n-am mai ascultat de ani de zile. Ascult foarte multe tipuri de muzica in afara de manele si nici dupa rock nu ma prea dau in vant (poate anumite piese) cu muzica electronica la cocalarii dedicati e ca si cum dai cu apa sfintita pe draci, borasc ca si unii dintre noi la manele?

| johnnny123 a răspuns (pentru Tudy000):

Nu ai înțeles ideea principală. Nu contează ce muzică pui, nu este o discuție despre gusturi muzicale și calitatea unei muzici vs alta.

Este o discuție despre comportament. Dacă încerci să combați niște melteni comportându-te la fel ca ei, rezultatul nu va fi bun. Nu vei reuși să-i calmezi pe melteni, ci vei reuși doar să-i faci pe restul vecinilor să te urască și pe tine.

| Tudy000 explică (pentru johnnny123):

Stiu, doar ca momentan alte actiuni nu prea au avut efect. Si nu se intampla constant, dar si cand se intampla ne cam ia dracu pe toti...

| J0B0MAT a răspuns (pentru johnnny123):

Da,chiar cred că oamenii realizează greșelile pe care le fac altora când le simt pe propria piele.Un bully care își va lua la rândul lui bully va vedea ce înseamnă și nu prea va mai face.Gen dacă râzi de un gras și ajungi gras, nu prea mai râzi apoi.

| J0B0MAT a răspuns (pentru johnnny123):

Tu ce îi propui să facă?
Pentru că presupun că de discutat cu ei a discutat și el și vecinii, probabil și cu poliția să fi vorbit.

| johnnny123 a răspuns (pentru J0B0MAT):

Aha. De aia șoferii de taxi îi înjură de mama focului pe ăia care fac exact ce au făcut și ei cu un minut mai devreme. Pentru că realizează imediat că au greșit și au regrete.

| johnnny123 a răspuns (pentru J0B0MAT):

Nu pot să-i spun ce să facă, pentru că nu există o soluție universal valabilă.

Dar pot să-i spun cu certitudine că ceea ce vrea să facă acum nu va rezolva nimic, ba chiar va agrava situația. Pentru că pe lângă escaladarea conflictului cu meltenii, își va atrage și ura vecinilor.

Un om care vine acasă obosit după muncă și nimerește în mijlocul unui război la volum maxim între manele și Skrillex va urî în aceeași măsură ambii "combatanți", nu va sta să analizeze cine a început și cine are dreptate.

| Simpatic a răspuns (pentru Lupică27):

Este utila la casa omului happy
spune cineva acolo intr-un review ca modelul recomandat de tine, are 115 W RMS
am avut pana acum vreo 2 ani o combina hi-fi cum se faceau odata (cred ca aveam vreo 17 ani de cand a fost luata de noua, o aveam de la o ruda) un fel de combina premium, avea 'doar' 240 W RMS, dar niciodata nu am dat-o nici la 50% atat de tare se auzea si clar, nu am mai auzit asa claritate si bass nici la sisteme actuale de 6000 de lei!
dar daca vrei sa disperi pe cineva 100 W RMS sunt mai multi decat suficienti!

| Lupică27 a răspuns (pentru Simpatic):

Am casti Sony si nimic din ce am avut nu se compara!

| Lupică27 a răspuns (pentru Simpatic):

Sony e Sony taticule!

| Tudy000 explică (pentru Lupică27):

Asta ii din ala de facut paranghelie cu el laughing, vreau totusi sa arate si frumos si sa-l aud din mai multe parti LOL, macar 2.1, ca din astea am vazut si eu pe Emag si nu unu singur.

| Lupică27 a răspuns (pentru Tudy000):

2.1 la 2000 de lei? esti nebun? ce ti-am recomandat eu e de 1000 de ori mai bun si mai calitativ.
Treaba ta i-ati ce vrei, nu ma mai bag dar cu ce vrei tu sa iei s-ar putea sa se auda de abia din camera in camera.

| Mihai0101 a răspuns:

Dupa ce faci rost de sistem bagale Rock
Metal: Subgenul metal este renumit pentru sunetele sale puternice, riff-urile grele și voci agresiveBlack metal și death metal sunt două ramuri ale acestui gen care pot fi considerate extrem de zgomotoase. Sa le tiuie urechile sunt si piese care efectiv ati fac urechile varza.

| Mihai0101 a răspuns (pentru Mihai0101):

Rammstein - Du Hast
https://www.youtube.com/watch?v=W3q8Od5qJio
Si data la maxim difuzoare de minim 500 w

| Mihai0101 a răspuns (pentru Mihai0101):

Rammstein - Sonne

| PufuletiStarNesarati a răspuns:

Boxe Serioux Cherry