| marina20 a întrebat:

Am o problema cu un stick de 4 gb, pe care nu mi-l mai citeste calculatorul. Nu imi apare la my computer, nici la device manager, nici la disk management.Problema mi-a aparut in tipm ce voiams a pun niste muzica pe el; deodata calculatorul nu l-a mai citit, apoi l-a citit, iar nu l-a citit si pana la urma l-ams cos. Cand l-am bagat iar in pc, mi-a aparut ca e gol si urmatoarea data cand am incercat, nu mi l-a mai citit. Se mai aude ceva cand il bag, insa atata tot. Cum pot rezolva problema?

5 răspunsuri:
| octav005 a răspuns:

Incearca programul HPUSBDisk. si da-i format ori NTSF, fat32

| DeyCj a răspuns:

Se știe că orice stick usb are un ciclu limitat de scrieri/citiri, ceea ce probabil s-a întâmplat și la tine, sau mufa USB de la pc nu face bine contact. Dacă nici când cuplezi stick-ul într-un alt port usb nu-l citește înseamnă ca și-o cam trăit viața.Succes

| marina20 explică (pentru DeyCj):

Am incercat toate porturile usb..chiar si la dvd, insa a fost acelasi rezultat :/

| marina20 explică (pentru octav005):

Putin mai detaliat, te rog...nu prea ma pricem la lucruri de genul

| MskDesign a răspuns (pentru marina20):

Nu ai nevoie de asemenea prostii care unii le recomanda si habar nu au ce vorbesc.Intra in start si la cautare scrii cmd.Dai click dreapta si run as administrator. Dupa ce a aparut fereastra cu comand prompt scrii disk part si enter dupa care scrii list disk si iar enter. Daca aici iti va apare stick-ul usb urmeaza pasii din videotutorial :

https://www.youtube.com/watch?v=lEGO27AdENI

Daca nu il recunoaste este dus.