Moama nu mai are omul voie sa greșească, asta e, a greșit omul, se mai întâmplă, voi nu greșiți niciodată, acum o sa spuneți ca nu așa de grav
, hai ba mă lași, bai copile citește ce am scris eu mai sus și date la culcare liniștit, iar voi intrați la întrebările mele și raspundeti-mi și mie la o întrebare c a am pus - o de câteva ore și nu a răspuns nimeni
Daca o descarci cu intentia sa o folosesti, da. Si esti si complice la infractiunea pe care a comis-o cel care a postat-o, daca nu anunti politia.
Pai in momentul asta, si dumneavoastra sunteti complice, alaturi de toti ceilalti utilizatori de pe TPU.
E o zicala veche ce spune:" Capul 'plecat, sabia nu-l taie". Adica vorbeste SINCER. Ea nu-si da seama ca daca e asa "paranoica" cum spui tu, iti face mai mult rau decat isi da seama...In concluzie, promite-i ca pe viitor vei face doar fapte corecte.
Eu am raportat politiei siteul. Asa-zisa ta capcana este o mare dovada de prostie, sper ca iti dai seama
Nu e o capcana, fiindca nu e ilegal sa faci o poza cu o scutire, o mare prostie sunt afirmatiile legate de raportarea la politie.
Doamna Brigaela, intenția mea a fost buna "scopul scuza mijloacele", dumneavoastră mai îndreptat spre calea cea mai dreaptă prin urmare și cea mai usturătoare probabil, dar va rog, nu faceți mișcări pripite, am făcut o prostie, mama mea a aflat și surpriza, a luat măsuri, va rog din nou iertați mă, ar înseamna mult pentru mine, și chiar vreau să mă îndrept, va promitem că nu se v a mai repeta, va rog, sunt doar un copil, nu vreau sa fac inchisoare, nu știu ce de poate întâmpla... Mișcările dumneavoastră mai inspaimantat mai tare, va rog, iertate, poate aceste cuvinte nu au sens acum, dar vorbim la obiect, nu am făcut absolut nimic ilegal descărcând o poza, faptul că eu am supărați pe mama mea prin urmare faptul că ea ar fi crezut că eu practic asta de mult, eu singur nu mă pot ierta. Va rog din nou, iertați mi comportamentul, chiar nu este nevoie de asemenea procedurii pentru o poza descărcată!
Wow, oameni nebuni la cap. Comparati o "falsificare" de scutire cu adevarata falsificare de documente, sau chiar cu viol si agresare fizica?
Doamna Brigadela, ceea ce a facut el nici macar tentativa nu e, atata timp cat politia nu l-a prins "in timpul actiunii". Politia nu are de unde sa stie ce intentii avea el, deci nu are dreptul sa il aresteze sau sa ii faca dosar penal, sau orice alta pedeapsa legala.
Sunt sigur ca ati folosit o data in viata reteaua WiFi a unui strain, fara acordul lui, nu? De ce nu mergeti la politie si voi ca sa va predati, pentru ca e o crima.
Multumesc. Nu mai am nici un argument. O seara faina. De aici faceti ce doriti dumneavoastra. Nu am sa mai cer ajutor pe TPU. Se pare ca sunt oameni care se vad doar pe ei. Am impresia ca aceasta intrebare a venit ca un atac la persoana dumneavoastra. V am oferit respectul meu, promisiunea ca ma voi schimba. Din nou o seara faina!
Este extrem de amuzant ceea ce scrii tu, dai vina pe copil de parca a comis intr-adevar "fapta", cand in realitate el doar a descarcat ceva de pe internet si nu a facut rau nimanui.Ce ar fi sa mergem toti si sa depunem marturie la politie ca descarcam in fiecare zi imagini, videoclipuri sau melodii de pe internet fara sa platim nimic(in fiecare zi se descarca peste 500 de milioane de astfel de lucruri) care nu afecteaza pe nimeni.Dar spre deosebire de asta, el nu a gresit absolut nimic, poti sa planuiesti sa jefuiesti o banca, daca nu pui planul in aplicare nu are nimeni ce sa iti faca. Vorbesti de politie de parca ar fi niste sfinti, cand in realitate coruptia este la fel de raspandita in randul lor ca in randul politicienilor.Si pe langa asta sa te duci la politie pentru o "crima" pe care nu ai facut-o mi se pare scenariu de om cu probleme grave de perceptie si logica. Poate tie ti se pare normal dar pentru cei cate o sa te asculte in cazul in care faci o astfel de "marturisire" o sa fie destul de stanjenitor, o sa se abtina cu greu sa nu rada si o sa te trimita la un doctor.
Nu trebuia sa te bagi in ceva ilegale, poti sa fii acuzat de falsuri si inscrisuri false! Poti sa ai probleme cu tine, cu mama si mai ales cu doctorita care semneaza cu parafa! Totul da de bucluc si iese o incurcatura mare de tot! Renunta la tot si nu mai falsifica, stergeti totul din calculator si spune-i colegului ca nu poti ajuta ca s-a stricat imprimanta si calculatorul tau nu merge prea bine si nu functioneaza cum trebuie si gata! Nimeni nu trebuie sa se supere si nimeni nu va avea nimic de pierdut! Nu-i dezamagiti pe parintii vostri care v-au platit taxele scolare ca tu si prietenul tau sa inveti bine si sa iei note bune si niste bani de liceu!
Ai sa fii surprins, dar nu e asa, la politie te vor lua in serios.
Ce rahat sa ii faca politia? Care e infractiunea si cum se dovedeste?
Ar trebui sa raportati politiei si ce a scris el pe TPU, altfel sunteti tot complice.
Infractiunea este fals. Se dovedeste prin marturia lui, a parintelui si a colegului si prin istoricul calculatorului. Daca nu este recidivist, probabil se va alege doar cu un avertisment sau o amenda, iar cel care a furinzat falsul va fi cautat si impiedicat sa mai faca asta.
Fiindca asa este cinstit si asa ar face un om onorabil. El e la inceputul vietii, daca nu se autodenuinta, pata asta va ramane mereu pe constiinta lui si il va impiedica sa duca o viata demna, fiindca in fiecare clipa a vietii lșui va trai incarcat de amintiurea unei fapte grave ramase nepedepsite. Daca este victima unui furt sau a unei inselatorii, va trebui sa taca si sa inghita, neavand, moral, voie, sa denunte pe altcineva pana nu face acelasi lucru cu fapta lui. Tu ai vrea sa duci o asemenea viata? Mie mi-ar fi ingrozitor de greu si nu as accepta nici in ruptul capului.
Doamne fereste cica sa anunti politia si infractiuni si nu mai stiu ce...e doar o scutire oameni buni, e vorba de scoala mai mult ca sigur, ce-i asa mare paguba? Nu are nici o treaba cu politia nu mai fiti si voi paranoici, mai speriati si omul
La liceu in clasa a 12 a la mine, de cate ori s-a incercat asa ceva nu aveti idee si cand descoperea diriginta radeam toti ca uite incearca sa o fraiereasca...Asta e, ai facut-o, alta data nu o sa mai faci si punct.
Nu-i spune. Daca te va placea si ea mai mult decat ca un prieten, iti va da de inteles si vei putea trece la alt nivel. In general, o data ce o fata il vede pe un baiat ca pe un simplu prieten, n-o sa isi mai schimbe parerea si sentimentele.