| ISOtech a întrebat:

Am probleme cu routeroul wireles sau cel putin cred ca este de la el.De putin timp nici pe laptop nici pe smartphone nu ma lasa sa ma conectez la el pur si simplu.El apare pe lista de wirelesuri, toate ledurile sunt aprinse insa el nici unu nici altu nu vor sa se conecteze. Avetii idee ce as putea sa-i fac sau daca macar este de la el?

Răspuns Câştigător
| WR104 a răspuns:

Trebuie sa aiba un mic orificiu unde de obicei se introduce un pix sau o scobitoare ceva ascutit pentru a reseta routerul deci nu ma refer la butonul de restart ci reset.

5 răspunsuri:
| WR104 a răspuns:

Reset iar daca nu merge nici asa il scoti din priza timp de minim 10 secunde dupa care incerci din nou sa vezi daca merge.
Succes!

| ISOtech explică (pentru WR104):

Cum adica reset mai exact ce sa-i fac? Si faza cu scosu din priza am mai incercat si in zadar.

| WR104 a răspuns (pentru ISOtech):

Trebuie sa aiba un mic orificiu unde de obicei se introduce un pix sau o scobitoare ceva ascutit pentru a reseta routerul deci nu ma refer la butonul de restart ci reset.

| ISOtech explică:

Dap va multumesc la amandoi insa funda pentru WR104 k mi-a explicat si cum sa procedez la orificiu.Sincer va dadeam la amandoi daca puteam dar asta e.Si da acum merge mersi mult baieti.big grin

| raduro1985 a răspuns:

Poate ai modificat sistemul de criptare al parolei. Nu pot da exact detalii, dar cred ca vorma de minunile alea cu WEP etc. Am avut si eu o problema de genul asta. Un reset te scuteste sigur de probleme. Poti incerca si restart-ul dar nu stiu exact daca rezolvi ceva (daca e ce am presupus eu).

| servicestorepc a răspuns:

Scoatei alimentarea si bag-o la loc dupa cateva minute daca nu merge reseteazal si instaleaza la loc tot, daca tot nu merge adul sa il reparam, la www.storepc.ro