|

Am tot vazut de curand multe intrebari legate de pc-uri si sisteme de operare in general, de virusi si programe antivirus/anti-malware.Eu personal am un laptop cu Windows 8.1 (x64), browser Mozilla Firefox Quantum (58.0.2) si ca antivirus nu prea am preferinte, folosesc doar Malwarebytes Free si common sense (ad-block, anti-tracking, vreau sa iau si un vpn). happyVoi ce sistem de operare, ce browser si ce antivirus aveti? Sunt bune?

Ar exista altele mai bune? Si daca da, de ce? happy

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu folosesc windows 7 pe un desktop, si fara antivirus. Folosesc mozilla.
Stiu sa ma feresc de virusuri. Si daca vreodata se intampla nenorocirea, intr-o jumatate de ora am instalat windowsul si in timpul acestuia formatez ssd-ul. Nu pastrez nimic important in pc, ci salvez pe disc; nu pe stick pentru ca acesta poate lua virusuri, dar discul nu, deoarece acesta trebuie scris.
Si aproape intodeauna sterg cookie-urile si toate cele. :p

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu am Bitdefender antivirus free edition pe acelasi windows ca tine dar ca browser folosesc chrome, isi face treaba destul de bine antivirusul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pe laptop W10 Pro cu licenta, (si vreau sa trec pe Linux Mint. din dorinta de ceva diferit. Licenta am primit-o odata cu laptopul... A fost W7 Pro si am facut update la 10 Pro). Pe el folosesc Firefox 58.0.2 din motive de privacy (nu trimite date). Nu folosesc antivirus.

Pe PC: W10 Pro, Chrome (are 2 functii importante pentru mine, pe care altele nu le au, si in plus, e rapid, mai rapid decat ultima versiune de Firefox), nu folosesc antivirus, dar daca as observa ceva in neregula, as rula tot Defender.
Ca antivirus tert (extern), as folosi Avast sau Eset NOD32, dar nu vad nevoia.
Cel mai bun antivirus e piesa dintre scaun si monitor.
Ad-block folosesc, anti-tracking nu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Windows 10, Chrome, Avast Premier.
Nu am avut niciodata probleme cu Avast.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează