|

Am un cont de Facebook vechii de 7 ani si am o grămadă de informatie prețioasă pentru mine in el.Mi.am uitat parola deoarece mi-o schimbasem cu cateva zile inainte sa mi se strice telu si nu am apucat să o rețin bine, de atunci a trecut o luna si ceva si eu nu am avut acces la internet si am uitat parola.Am incercat sa o recuperez dar mereu cand pun ca mi.am uitat parola imi trimite un cod pe adresa de e.mail la care nu mai am acces deoarece cand am facut.o am dat un numar de telefon pe care nu il mai am. Daca apas pe "nu am acces la e.mail/numarul.l aceasta acesta de telefon" imi spune ca nu poate să demonstreze că sunt eu.Va rog ajutati-ma am nevoie de contul ala am poze strânse de 7 ani pe el si conversatii pretioase si nu stiu nici daca mi-a scris intre timp o persoana importanta mie si nu pot sa verific.Va rog ajutati-ma dacă nu stiti alte moduri accepaccept si moduri de a sparge contul.Nu stiu ce să mai fac am băgat 300 de parole si nu merge nici una.Va rog dau mega fundal!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Stii care este partea interesanta? In urma cu 6 ani eu mi-am pierdut accesul la o adresa de email de la Google. La fel ca tine, am avut un numar de telefon pe care imi era trimis un cod si nu aveam codul.

Daca iti vine sa crezi sau nu, dintr-o plictiseala tampita contul l-am recuperat acum vreo doua saptamani. Cum? Pai imi cerea numarul de telefon si pe atunci nu exista un istoric prea detaliat pe Facebook. Dar acum m-am uitat pe Facebook la numerele anterioare adaugate pentru ca ce am avut si pe Google, am avut si pe Facebook. Mi-au dezactivat cei de la Google verificarea in doi pasi. Asa mi-am recuperat si eu contul. Ma mir cum de am mai stiut parola.

Greseala ta stii care este? Ca in contul tau de Facebook nu ai adaugat mai multe adrese de email. Asa aveai mai multe sanse sa il recuperezi. Si eu am contul de Facebook din anul 2010 si in mare parte iti inteleg frustrarea. Si eu am strans o multime de amintiri frumoase acolo. Dar totusi, pe langa adresa de email principala, mai am inca doua. Ultima adresa de email este cea recuperata dupa 6 ani. Asta in caz de vreo problema. Iar pe Google am la fel. Pentru recuperare am setat adrese de email de ale mele pentru ca am mai multe adrese. La numar telefon, in caz ca pierd si nu am codul, am si aici planul B. Pe langa numarul meu, ca numar de recuperare am adaugat numarul maica-mii. Nu se stie niciodata. M-am invatat minte sa imi securizez mai bine conturile de cand am intampinat probleme cu contul de Google.

Greseala este a ta. Contul nu il mai poti recupera daca nu stii parola. Incearca sa iti amintesti parola, altfel adio cont.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In cazul asta nu exista nici-o soluție

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează