|

Am windows 10! Este normal ca atunci cand instalez sau descarc ceva pe steam t0rent etc sau orice alt ceva discul sa stea in 100%? Cate o data putin alte ori mereu? Ajutor va rog

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde de spatiul de stocare pe care il folosesti.
Windows 10 este cunoscut pentru a suprasolicita spatiul de stocare(prescurtat HDD sau SSD) al calculatorului (fie el laptop sau calculator personal), deoarece, mai tot timpul, citeste informatii de pe disc si le transmite celor de la Microsoft (un fel de spionaj).

Poti incerca sa:
1) Schimbi spatiul de stocare, din HDD in SSD (te va costa 100+ RON)
sau
2) Schimbi sistemul de operare din windows 10 in windows 7 (poti sa il piratezi, sau sa il cumperi cu 100+RON, depinde de magazin)
sau
3) Urmezi un tutorial pe net care incearca sa dezactiveze cateva din procesele care folosesc spatiul de stocare si/sau sa blocheze accesul la internet pentru acele servicii. (desi este gratuit, va dura ceva timp si la fiecare Update, va trebuii sa faci din nou majoritatea pasilor, deoarece, toate acele setari se vor schimba automat)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da, este normal. Nu ne-ai spus daca e laptop sau desktop. Laptopurile au harduri mai lente de 5200rpm si scriu/citesc mai greu. O alta explicatie ar fi ca ai diskul fragmentat sau spatiu redus. Pe SSD nu apare acest lucru, doar pe Harduri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează