| DanY2017 a întrebat:

A un laptop pavilion g6 și nu i se aprinde display-ul, acesta nu emite nici un sunet doar da un semnal prim ledul de la tasta caps lock, care ar putea fi problema?

Răspuns Câştigător
| gelu1970 a răspuns:

Acest simtom e acela de chip video dezlipit. Are remediu insă in service.
Laptopurile de asemenea se incarcă de energie statică si se comportă astfel. Scoate bateria si fara vreo sursă de energie conectata apasa butonul power timp de 2 minute. Apoi conecteaza laptop la curent, fără baterie si vezi daca starteaza. In caz contrar poți lua in considerare chipul video.

3 răspunsuri:
| GPA a răspuns:

Îndepărtează bateria laptop-ului. Aceasta se găsește pe placa de bază. Am un HP pavilion de asemenea, iar bateria este ușor de scos. Desfă capacul și caută bateria. Scoate-o și așteaptă 1 min. Scoate și acumulatorul si memoriile RAM! Când le-ai scos pe toate, apasă pe power ca să descarci complet curentul. Pune-le la loc si conectează laptop-ul cu încărcătorul conectat la priză. Verifică în felul acesta dacă și-a revenit. Dacă nu, a cedat placa video. Testează ce ți-am recomandat. Să-mi scrii...

| DanY2017 explică (pentru gelu1970):

Nu merge. Nu mai prea am ce să-i fac, cumpăr altul, Csf...

| gelu1970 a răspuns (pentru DanY2017):

Daca nu ai bani de aruncat incearcă un reflow. E varianta ieftină și in 70% din cazuri dă rezultat dacă il faci cum trebuie.
Dacă ești aproape de mine incerc eu si nu trebuie să imi plătești. Unde ești?