| DeeaDeiutza15 a întrebat:

Buna!
Am un router Serioux SRX-WR150A0
L-am configurat exact ca in carte si am bagat parola si user-ul de la RDS dar nu vrea sa imi mearga zice "No internet acces"
Va rog sa ma ajutati, pur si simplu mor de ciuda ca nu reusesc sa il fac sa mearga!
Funda!

11 răspunsuri:
| Cherry94 a răspuns:

Poti suna la RDS sa intrebi daca routerul e compatibil cu banda de internet thinking sau sa ceri sa te ajute sa il configurezi.

| darrio2007 a răspuns:

De ce nu suni la Rds? Poate nu este compatibil cu reteaua lor.

| DeeaDeiutza15 explică (pentru Cherry94):

Deci daca as suna la RDS din nou ar trimite pe cineva sa il faca?
Si trebuie sa il platesc sad?

| Cherry94 a răspuns (pentru DeeaDeiutza15):

O interventie nu e scumpa cam 20 de lei..sau te poate indruma telefonic reprezentantul de la Info Clienti.

| DeeaDeiutza15 explică (pentru darrio2007):

Vai si nu-mi spune ca daca nu-i compatibil pot sa'l arunc...

| Cherry94 a răspuns (pentru DeeaDeiutza15):

Din pacate asa sta treaba, sunt routere si routere, eu te-as indurma catre firma TP-LINK unde un router bun, standard afrat si in oferta promotionala este 60 de lei, compatibil cu RDS, cu dispozitivele Android si Java(Symbian).

| K0sti a răspuns (pentru Cherry94):

Nu te vor ajuta, pentru ca nu face parte din echipamentul lor. Este un echipament auxiliar pe care il folosesi pe riscul tau. Ei asigura asistenta numai la echipamentele lor!

| darrio2007 a răspuns (pentru DeeaDeiutza15):

Nu am spus asta dar... Poti sa il vinzi cuiva caruia ii este compatibil.

| Cherry94 a răspuns (pentru K0sti):

Ba iti ofera asistenta pentru pachetul lor de net, ceea ce implica si utilizare wi-fi.

| K0sti a răspuns (pentru Cherry94):

Numai daca e routerul lor! Crede-ma, lucrez in domeniu si am avut de a face cu ei!

| Cherry94 a răspuns (pentru K0sti):

Mie mi-au rezolvat treaba, depinde de om cred.