|

Buna! Ce parere aveti de aceasta tableta? Lenovo Tab 3 TB3-X70L 10.1. Caracteristici:

Procesor MTK 1. 3GHz, Quad-Core, 64bit, RAM 2GB, ROM 32GB, WiFi, 3G, 4G,Camera: Fata 5MP, spate 8MP,GPS, micro SD, Baterie 7000mAh.Cel mai mult ma intereseaza la aceasta tableta camera si bateria. Stiu ca frecventa procesorului este cam mica, dar nu descarc cine stie ce jocuri performante.Nu sunt sigura in privinta procesorului pentru ca este MTK.Am inteles ca Qualcomm este mai bun. Vreau doar sa mearga bine, nu am asteptari prea mari.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri.Dar pentru ca difera, as vrea sa stiu ce tableta imi recomandati.Dar mai am cateva tablete care ma intereseaza.
LENOVO Tab 4, 10.1, Huawei MediaPad Agassi T3, 9.6, Lenovo Yoga Tab 3, 10.1-(aceasta tableta are 2GB RAM sau 1? Din cate am auzit, ar avea doar 1GB RAM), ASUS ZenPad Z301MF-1H010A, 10.1

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna! Acelasi model de tableta si-a luat un membru al familiei mele de Craciun, o foloseste numai pentru jocuri si din cate am vazut se misca excelent.La capitolul poze in schimb nu este grozava.As putea spune ca este chiar sub-mediocra.Dar pe Facebook, Youtube sau la rularea unui film se misca ireprosabil.Plus ca nu este nici foarte scumpa (cam cat un Huawei p10 lite).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

NU cred ca e mare lucru datorita acelui procesor foarte slab
O sa ti se blocheze cand umbli pe net o sa incarce paginile greu
Jocurile noi vor rula greu
Nu ti-o recomand poate doar daca nu ai mai avut tableta si nu stii cum e

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu detin un astfel de model : Tableta Lenovo Tab 3 TB3-X70F foarte buna duce 5 jocuri face poze bune nu pot spune perfecte nu e mare diferenta ata e {TB3-X70[L]} si a mea este {TB3-X70[F]} nu e mare diferenta.
>eu de aici am achizitionato https://www.emag.ro/......D0YXP2BBM/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează