| Daniel_Daniel_2003 a întrebat:

Dacă vreau să achiziționez produs în jur de 5, 899 ron de la Altex prin metoda de plată "Rată Credex" în 48 de rate. Aș vrea să știu cum trebuie să procedez. Cum voi putea plăti lunar, card sau cash direct la sediul Altex?

6 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Http://bit.ly/2PxfSwE
Banii ii vei trimite lunar intr-un cont de unde vrei tu, sau cauti un reprezentatnt TBI din zona. Daca apesi pe judetul tau afli o adresa si un numar de telefon: http://bit.ly/2QKl4db
Magazinul nu are treaba cu imprumutul tau. Atentie! TBI este un IFN (Institutie Financiara Nebancara). IFN-urile sunt guvernate de alte reguli decat bancile. Daca intarzii cu o zi plata ratei te poti trezi cu dobanzi ametitoare. Mai bine iei un card de cumparaturi Raiffeisen care are si 40 de rate si nu te poti trezi cu surprize.

| Jassmina a răspuns:

Rata este de 205 lei pe luna, conform calculatorului lor:
https://altex.ro/solutii-finantare/credit-online/

Dar nu te mai stresa, ca nu esti eligibil sa faci rate la Altex, avand sub 18 ani.

| Daniel_Daniel_2003 explică (pentru Jassmina):

Am 26 de ani laughing)

| Jassmina a răspuns (pentru Daniel_Daniel_2003):

Ma indoiesc ca ai avea 26 de ani, dat fiind mai multe intrebari in istoricul tau, unde ne tot intrebi daca poti sa ai card bancar avand sub 18 ani.
Uite aici: https://www.tpu.ro/utilizator/abvzel/intrebari/

Cum esti logat pe forum cu contul de FaceBook, reiese ca esti nascut in 2003, deci, ai doar 15 ani!

| Daniel_Daniel_2003 explică (pentru Jassmina):

și debce te-ar interesa pe tine câți ani am. Produsul tot îl voi cumpăra.

| Jassmina a răspuns (pentru Daniel_Daniel_2003):

Personal, nu ma intereseaza pe mine cati ani ai, dar in contextul intrebarii tale, am specificat ca nu esti eligibil sa iei imprumutul, pentru ca esti copil de 15 ani.
Bineinteles ca poti cumpara produsul respectiv, este la magazin doar, poti merge cu un parinte acolo, care poate face imprumutul legal.