|

Buna! nu imi merge internet explorer si nu ma lasa sa imi descarc nimic ca sa imi descarc mozilla sau altele...nu ma lasa sa ascult muzica.sa ma joc si am instalat antivirus

de ce nu merge?cine ma ajuta v-a primi funda

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu merge sa asculti muzica(adica YouTube, Last.fm) sau sa joci jocuri(cum ar fi miniclip. com) tot in Internet Explorer sau in Windows-->Windows Media Player, Winamp? Ai reinstalat Windows de curand cu tot cu drivere?
Nu stiu inca raspunsul la intrebarea "de ce nu merge?". Ai putea sa dai mai multe detalii? De cand merge asa PC-ul? Ce antivirus ai mai instalat, de unde l-ai instalat?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Încearcă să faci rost de un alt browser de la cineva de pe mess, dacă IE face figuri.
Iar în altă ordine de idei, ce să zic, toată stima şi respectul pentru Internet Explorer, dar după părerea mea este uşor prost gândit din câteva puncte de vedere. Nu vorbesc în necunoştinţă de cauză deoarece l-am testat, şi continui s-o fac. Încă îl am ca browser implicit, pentru singurul motiv că se mişcă repede (ca şi program). Nu prea ţi-aş recomanda nici Firefox, deoarece cu timpul se încarcă cu tot felul de prostii şi îi scade performanţa. Chrome şi Opera zic eu că sunt cele mai ok browsere posibile, din toate punctele de vedere. La Firefox şi Opera îmi place că în momentul când descarci ceva de pe net, poţi pune pauză, după care să reiei descărcarea, opţiune enorm de utilă atunci când descarci un program de pe un server care ţi-l dscarcă de exemplu cu 2 mb/sec în primele 3 secunde, după care scade la câţiva kilo. Cu câteva click-uri pe pause - start - pause - start, ai terminat un-doi de descărcat, iar la o fază din asta în Internet Explorer mori încet... îmbătrâneşti în faţa PC-ului laughing.
M-am lărgit un pic cei drept dar ţi-am spus toate lucrurile astea ca să te mai prinzi pe ici pe colo de unele chestii, care s-ar putea să-ţi fie utile atunci când descarci de pe net. happy
O zi frumoasă!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Iti trebuie driverele...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna! Si mie mi s-a intamplat. nu puteam sa downloadez nimic dar imi aparea internet download menager si am intrat in control panel la add or remove programs si am sters internet dowbload menager de acolo si nu am mai avut nicio problema! Funda plzbatting eyelashes?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dezactiveaza noull antivirus

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut sunt marcus nu-mi merge internet explorer si nu pot descarca nimic va rog mult ajutati-ma

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează