|

Buna, nu stiu daca gasesc aici niste specialisti in programul Visual Studio 2012. Treaba-i ca sunt nou in program si am o tableta Surface RT de 64GB (daca-i cazul), in care vreau sa fac port la programe pentru ea. In acest caz, Codeblocks. Am instalat toate lucrurile necesare pentru VS 2012 Ultimate (deoarece nu se mai gaseste versiunea Evaluation pe piata). Am cautat si pe internet despre cum incep sa bag programe in VS 2012 dar n-am gasit nicaieri.Iar daca doriti sursa de unde voiam sa incep, este aici:https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=209682 0Am facut tot de aici dar am nevoie de ajutor de a importa programele si toate astea (.exe,.dll etc).Daca ma puteti ajuta, as fi foarte multumit din partea voastra.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Visual Studio 2012 este un IDE care ruleaza doar pe platforme Windows x86/x86_64 si care poate produce ca output aplicatii Windows RT. Pentru aceasta, ai nevoie intotdeauna de codul sursa pentru aplicatia pe care doresti sa o portezi - si care trebuie compilata cu platforma target ARM.

Code::Blocks este si el un IDE care ruleaza in Windows doar pe platforme x86/x86_64.

Nu inteleg cum vrei sa faci port la Code::Blocks pentru Windows RT. Ti-ar trebui codul sursa pentru asa ceva. Daca vrei sa instalezi Code::Blocks pe Windows RT, asa ceva nu este posibil.

In principiu nu poti sa "bagi programe" in Visual Studio 2012 - nu in forma executabila cum cred ca iti imaginezi tu. Iti trebuie codul sursa pentru aplicatie - acesta se compileaza pentru a genera aplicatia.

Citeste si asta:

http://blogs.msdn.microsoft.com/......n-arm-woa/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ești sigur că nu poți utiliza versiuni mai noi precum VS 2015 sau VS 2017?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează