anonim_4396
| Anonim întreabă:

acum 2 saptamani am cumparat un microfon si mergea perfect. Acum o zi, mergea iarasi perfect, dar dupa aceea l-am scos din PC. Astazi am vrut sa vorbesc iarasi la mic, dar cand am bagat mic-ul in PC nu se auzea voce. Intru in setari, si vedeam acolo daca primeste sunet sau nu. Cand spuneam ceva nu aparea nimic, deci nu primea sunet. M-am uitat la setari iar Volume Boost-ul era la +0.00 dB, asa ca am pus la +10.00 dB dar tot nu mergea. Am urmarit si niste video-uri, aceleasi lucruri care le-am facut erau si acolo. In plus, am driver-ele updatate la zi, microfonul pe ON, mufa pusa bine in PC, tot. Cum naiba sa mearga inainte struna iar acum deloc? N-are cum sa se deterioreze asa repede. Eu cred ca s-a facut o setare la microfon atunci cand l-am scos, dar nu stiu ce. E pus la default... Ce pot face?

3 răspunsuri:
| User2 a răspuns:

Daca iti arata in calculator ca merge, adica iti arata intensitatea sunetului la vorbire atunci el este functional, singura defectiune care mi-ar trece prin minte este din driverul realtek care dezactiveaza microfonul deci nu vei mai putea fi auzit pe mess sau skype.Ai acolo mai multe...ia si incearca!

| Anonim explică (pentru User2):

Wow mi-ai dat cel mai bun raspuns... sarcasm

| Anonim explică (pentru User2):

Scuze daca nu stii sa citesti, dar am specificat ca liniutele alea nu se misca si e ca si cand nu as vorbi. Microfonul nu primeste sunet.