|

Bună TPU!

Am o problemă cu un telefon Nokia C7. E cu sistem de operare Symbian.

Telefonul e al colegului meu de cameră, care m-a rugat să-i caut o aplicație pentru hotspot, ca să dea netul de pe cartelă prin wireless la laptopul lui. Am găsit pe ovi store o aplicație pe nume JoikuSpot și am instalat-o. Însă nu a funcționat în sensul că pe laptopul meu nu găseam rețeaua (SSID-ul de la rețeaua nou creată).

Așa că am instalat aplicația Nokia PC suite pe computerul meu, ca să văd dacă merge așa.

Însă, nu m-am oprit aici, fiindcă mi-a sărit în ochi butonul de Actualizare soft (am pus interfața în română, ca să îmi fie mai ușor).

Am updatat astfel la versiunea Nokia Belle.

Apoi colegul de cameră mi-a zis că meniul telefonului este în engleză și că îl vrea în română. Sau cel puțin să aibă funcția AutoCorrect pentru scrierea de mesaje în română.

Așa că am căutat pe net "cum schimb limba în română pe Nokia c7". Am găsit ceva legat de Product code.

Am folosit apoi aplicația Phoenix ca să instalez product code-ul pentru pachetul de limba română (059B456). Iar sub NO CONNECTION îmi apărea USB rm nu mai știu ce (adică îmi detecta telefonul prin cablu USB).

Ca să scurtez, acum nu mai recunoaște telefonul prin cablu USB când îl conectez la PC (îmi dă eroarea USB device not recognized) iar în Device manager la Universal serial bus controller îmi arată un dispozitiv cu triunghi galben.

I-am făcut și hard reset și soft reset

http://www.nokiabreak.com/......mbian.html

Ambele le-am făcut prin apeluri *#7780# și *#7370#

Am făcut asta cu speranța că o să își revină

Am reinstalat tot ce ține de Nokia din Add or remove programs.

Însă fără să conectez telefonul prin cablu USB nu pot pune limba română pe telefon (fiindcă nu-l pot conecta la calculator).Dacă aveți vreo idee ce-aș putea face, vă rog tare mult să-mi spuneți. Sau dacă nu am scris ceva mult prea vag să-mi ziceți unde anume și voi detalia.

Mulțumesc anticipat. :)

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Cred ca cel mai bine il duci in servis sa i reinstaleze softul te va costa dar acolo ei il vor face au scule, tu nu o sa il faci decat praf.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează