|

Buna TPU. Doresc sa ma conectez la o retea Wi-fi, dar nu am parola. Totusi am o parola mai veche de la acel Wifi. Pot sa ma conectez cumva sau sa aflu parola?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Da, poti.
Mergi la vecinu si-l intrebi.
Daca are bunavointa, iti da parola, mai ales daca nu foloseste foarte intens wi-fi-ul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ar mai fi o solutie care nu e mentionata, dar trebuie sa ai acces la router. Cand dai sa se conecteze, pe router este de obicei un buton cu emblema de wireless pe care poti apasa si nu ai nevoie de parola.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca este routerul tau si ai uitat parola, il resetezi(introduci ceva subtire in locasul din spatele acestuia sau daca nu, are buton special si tii apasat timp de 10-15 sec), apoi te conectezi la el cu parola de pe spate, intrii pe interfata routerului, mai clar (scrii sus in bara de adrese in browser 192.168.1.1 sau 192.168.0.1,dai enter si la username si pw pui admin la ambele si dai de interfata, iar acolo daca ai rds trebuie sa-ti refaci conexiunea ppoe, introducand usernameul si parola din contract(sa ai aaces la internet), daca ai romtelecom iti va merge fara sa faci asta cu ppoe. Dupa ce ai facut toate astea poti ramane cu parola de pe spatele routerului sau sa o schimbi din interfata! Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează