Eu am LG dar nu cu touch screen si merge foarte bine.deci tin sa spun ca marcile LG sunt f. bune. dar si eu ador Samsung corby:X
e o minune de telefon. din pacate am auzit de la cineva ca se strica f.repede.la acel cineva s-a stricat dupa aprox. o luna de la cumparare. acum depinde numai de tine ce telefon alegi sa-ti iei
mult succes!
Samsung Corby este foarte bun.Se aude excelent si claritatea pozelor e de 2 megapixeli(destul de buna si se vede ff bine). eu il am de 3 luni
iar touch-ul merge ff bine::X:X:X:XX:X
Samsung! Lg-urile sunt niste jafuri, cu toate ca arata foarte bine
) La LG bateria tine foarte putin timp, se blocheaza [daca e cu touchscreen, si nu numai].
Ce este aşa de bineînţeles?
Touch Screen. urile sunt cele mai proaste, dar oricum, dacă tot ai pus întrebarea asta, ia. ţi un Samsung Corby, e mai bun.
Pa, pa
Pai eu am o prietena care are un LG KU990i si il are de mai bine de jumatete de an si inca ii merge destul de bine touch-ul. Mi se pare un telefon destul de bun, de fapt cam toate telefoanele LG sunt bune, cel putin asa cred eu
.
Bai deci o prietena are Samsung corby si mi-a spus 1. are meniul prost si ecranul foarte mic
2. carcasa este foarte fragila 3.are 2 mp pe cand un LG are 3 si e acelasi pret deci... LG
mult mai bunn
Eu am LG GD510 touch, o verişoară are Samsung Corby.
1.Camera diferă: a mea->3 megapixeli şi ea->2 megapixeli
2.Touchscreen`ul-> e cam la fel, îl avem amandouă de acelaşi timp. Merge foarte bine, dar totuşi mi se pare că la Samsung merge puţin mai bine[la LG se mai "blochează" câteodată, dar foarte rar, şi durează foarte puţin![]()
3.Verişoara mea, sincer îţi spun, nu e foarte mulţumită de telefon. Nu a avut şocuri până acum, şi totuşi nu e ca la început
Pe ea o ţine bateria 2-3 maxim 4 zile
. Pe mine tot cam aşa, dar s-a întâmplat să mă ţină şi 5 zile
.
Niciunul nu are bliţ
[din câte îmi amintesc...].
Acum îţi alegi ce vrei, dar eu în locul tău, aş opta pentru Lg![]()
Baaii teodoraa20 eu am corby si nu mi se pare ca are meniul prost. Poate al prietenei tale e o copie ca alea nu merg bine.Corby e cel mai tare :X
LisaJulie întreabă: