Posibil are un scurt in el, bîzîitul ăla ciudat asta indică uun consum mare de aceea sa si oprit telefonul a intrat in protectie, posibil bateria este incorporată in telefon si nu o poti scoate tu, doar in servis, sa il desfacă si sa i facă cei de acolo o verificare pentru a sti exact care este cauza, si tot ei i ti pot schimba bateria daca ea este defectă, sau piesa afectată din cauza caruia nu merge telefonul, dar pana marti este inchis, sunt in vacanta de Rusalii oamenii. Numai folosii telefonul, lasa l asa stins, sa nu se ardă de tot sau sa explodeze bateria.
Am rezolvat, trebuia doar sa apas butonul home si cel de blocare, atata tot. Cauza nu o stiu.
Cred că te pot ajuta in această privință. Am mai auzit probleme de acest gen, și se poate ca telefonul tău să fii fost lăsat la o temperatură destul de scăzută! Așa se întâmplă cu unele tipuri de telefoane! Încearcă să-i scoți bateria, apoi să-l lași la o temperatură mai ridicată! Sper că te-am ajutat!
Adica trebuie sa il desurubez si sa ii deconectez bataria? =]]
Hai serios, în 2-3 minute să se termine bateria? Eu am iphone 7 și nu se termina așa de repede!
Du-te la Apple service. Deocamdata nu sunt cazuri de iphone-uri ce au explodat.
hapaglloyd1988 întreabă: