| salbec a întrebat:

Am si eu un telefon Vodafone smart mini si am o problema cu el. A mers foarte bine intr-un timp, dar apoi, telefonul s-a stins si nu se mai aprindea. Pana intr-o dimineata cand l-am bagat la incarcat si a mers. Dar asta a durat cam 3-4 zile, caci apoi iar s-a inchis si nu s-a mai aprins vreo luna. Cand il bag la incarcat se ap[rinde beculetul ala albastru, dar telefonul nu se mai aprinde. Apas si pe butonul power si nimic. Va rog frumos sa ma ajutati.

Răspuns Câştigător
| Doctorfishadi a răspuns:

Salut!
Se pare ca este o problema universala!
Al meu face la fel! Problema este de la butonul de pornire! Telefonul merge, numai ca nu se mai aprinde.Cand il bagi la incarcat ar trebui sa se aprinda! Incearca sa il aprinzi, daca esti sigur ca-i incarcat apasand pe marginea butonului power, pe toate marginile si colturile lui, nu pe tot odata!
Ca sa il repari mergi la service, alta soluitie nu este!
Te salut,
Adrian!

2 răspunsuri:
| LTAA a răspuns:

Service!

| IngridAlexandra1999 a răspuns:

Buna,si eu am fost intr-o problema similara,si eu m-am chinuit mult cu el,pana l-am dus la service,si mi-au zis ca s-a stricat touch-ul.Cel mai bine ar fi ca si tu sa il duci pe al tau la service happy Sau, daca ai cartela de memorie, scoate-l si incearca asa, daca nu merge nici asa, du-te cu telefonul la un service happy sper ca te-am ajutat happy