| Aannonimm a întrebat:

stiti cumva o aplicatie pentru Android care sa blocheze reclamele de pe alte aplicatii instalate pe telefon?(mi-am descarcat aplicatia viki din google play dar de fiecare data cand dau la un serial imi apar reclame de la samponul fa, de la canale TV, etc., in timpul vizionarii si vreau sa ma uit la un serial fara intreruperi de reclame)(nu vreau browser, vreau o aplicatie pentru blocarea reclamelor altor aplicatii)

Răspuns Câştigător
| shannygelu a răspuns:

Genie security

3 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Daca nu vrei reclame cumpara versiunea premium. Nu exista nimic care sa blocheze reclame din aplicatii si orice aplicarie care pretinde asta e fake.

| Iunix a răspuns:

Pe internet reclamele sunt cele care îți oferă ție acces gratuit la fiecare site / aplicație. Prin acele reclame " fraierii " care au muncit să facă acea aplicație / site primesc bani că altfel marea majoritate şi-ar băga picioarele şi internetul ar fi mai gol + că nu ar mai fi gratis.
TPU de exemplu, tu nu plăteşti nimic dar site-ul ăsta trebuie să fie hostat ca să fie online şi asta îl costă bani pe ăla care-l deține.

| Aannonimm explică (pentru Iunix):

Sunt 14 reclame intr-un episod, atunci cum mai pot sa ma uit la acel episod? E ceva enervant sa tot apara reclama dupa reclama nu crezi?