Da un dual core o sa limiteze placa aia video in jocuri precum battlefield 4, watchdogs care necesita mai multe nuclee
Da, se potrivesc, dar nu vei avea performante mari in jocuri cu acesta configuratie.In schimb este bun pentru Business, Home si Browsing. Sper ca te-am ajutat
Adica ori trebuie placa video mai slaba ca sa fie egal ori procesor mai puternic
Dupa cum ti-am spus si in urma cu cateva zile, iti recomand un fx 6300 care e la reducere pe pc garage de 70 lei
Ma gindesc ori sa iau o placa video mai slaba precum ca r7 250 1gb gddr5, si sa stau asa, sau sa las hd7770 si pe urma o sa mai ingramadesc si o sa iau un i5
Ce integrata omule, fx n-are nimic integrat + ca sunt reduceri la pc garage acum
Si daca iau fax ce fac cu el ma uit la el da? macar sa fi avut placa video integrat si pe urma mai ingramadeam si luam hd7770, asa ce faca iau fx si de placa video nu imi ajunge bani,
Are dreptate toate procesoarele dual core sunt pentrum office si nu pentru gaming(jocurile actuale)
ce buget ai mai spune odata
Http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/926717/
si sa nu-mi spui ca n-ai 25 lei sa mai pui
E bunisoara configuratia dar ar mai trebui si un cooler aftermarket nu? o sa se incalzeasca tare procesorul
Si e rau ca placa de baza are suport pci express x16 2.0, ar fi bine daca ar avea 3.0 nu?
Nu e nimic rau.o sa mearga la fel..era problema daca aveam 1.0, si nu-ti trebuie cooler aftermarket chiar acum il poti cumpara alta data
Ce sa iasa ma de pe piata? ce tot cauti scuze stupide pentru un dual core atat de slab?
Si fx-u ala e cel mai cumparat procesor in Romania la ora actuala, nu o sa iasa prea curand de pe piata.
Idee n-am ce sa fac, prima dat fac pc pe componente, nu am avut prea multe pcuri ca sa stiu precis ce sa aleeg