| Anaa939839393 a întrebat:

Buna! Vreau sa fac actualizarea la laptop, Windows 10 PRO dar imi apare acest mesaj cand caut: There were some problems installing updates, but we'll try again later. If you keep seeing this and want to search the web or contact support for information, this may help: (0x80240fff). Ce ar putea fi? Si cum rezolv! Multumesc!
Si primesc mesaje de la Intel cu o actualizare si o descarc dar cand vreau sa o fac imi zice ca nu este compatibil laptop-ul, dar am citit cerintele de sistem si cere Intel generatia 8, si al meu este Intel i5, generatia 8, adica ii la fel, ce ar putea fi? Multumesc!

2 răspunsuri:
| codrinmaestruldumelor a răspuns:

Am avut si eu problema asta, verifica mai intai ce versiune de windows ai (settings-system-scroll pana jos-about-in dreapta ai "windows specifications" apoi ai "version") Daca este 2004 sau mai veche atunci poti intra pe site-ul celor de la Microsoft (aici https://www.microsoft.com/ro-ro/software-download/windows10) Si dai pe butonul de "Actualizati acum". De acolo nu faci decat sa urmezi pasii din installer si astepti sa termine de actualizat.

| RaresRRV a răspuns:

Se poate sa fie de la ei sau posibil reteaua ta care nu este suficienta pentru descarcarea update-ului.