| Deasonyka a întrebat:

Bunaseara. A mai patit cineva asa cu Facebook? Intru pe o Pagina de Facebook gen Farmasi dau sa citesc o postare si se schimba automat, trece la urmatoarea. Nu apuc sa citesc nu reusesc sa-mi comand niciodata nimic de pe Facebook sau sa citesc ce posteaza lumea. Mi se deruleaza postarile automat nu stiu ce are. Ce pot face? Practic pagina nu sta fixa ruleaza singura postarile...pe orice pagina sau profil de Facebook intru. Ma enerveaza maxim, ce sa fac?

5 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

Stiu ce zici. Si eu patesc aproape de fiecare data cand intru pe o pagina. Dar apoi inchid si intru mai tarziu si cateodata merge. Nu prea ai ce sa faci, ajuta daca actualizezi aplicatia.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

E plin de buguri Facebook. Dacă te referi la aplicație, raportează către ei. În fine, orice problema trebuie raportata la ei indiferent ca web sau mobil. Altfel nu ai cum rezolva problema. Eu de fiecare data ce nu mi-a funcționat corespunzător am raportat către ei. Nu mi-au răspuns, dar când vezi ca nu se mai întâmplă înțelegi de la sine ca cineva citește și se ocupa de erori. Acum câteva zile aveam și eu probleme cu cititul notificărilor și a paginilor. Oarecum rămânea blocată pagina și fereastra notificări nu se încărca pana sus. Am raportat la ei și acum vad ca s-a rezolvat. Adevărat, ca pana au remediat problema am luat Facebook lite.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Btw, ca și eu am mai pățit ceva asemănător. Când mai intram în pagini îmi apărea o postare apoi se schimba random cu alta și din nou alta și tot asa... Nu apucam sa citesc ca apărea random altă postare la interval de 2 secunde. Chiar și pe pagina administrată de mine am pățit.

| delianda05 a răspuns:

Eu pățesc când dau să văd postări mai vechi pe o pagină și la un moment dat mă scoate din pagină și mă duce "acasă". Sigurat e o problemă cu facebookul.

| Deasonyka explică (pentru anonim_4396):

Exaaact exact asa si eu da ceva random cand de fapt pe mine ma intereseaza fix postarea aia vai si ma enerveaza de simt ca albesc. Vazusem o pereche de adidasi faini (pagina sponsorizata) ok intru dau click pe pagina...si incep postarile sa o ea razna singure si nu am mai gasit perechea aia de adidasi ...ca Facebook merge singur