| MadRaven a întrebat:

Când configurez un router la ce setări să am grijă?
Nu merge internetul, îmi apare "connected, no internet" și am zis că o fi de la router și l-am resetat. Dar tot nu merge nici acum. Când intru la configurație îmi apare la IPv6 și IPv4 disconnected. Are vreo legătură?
Sau aveți idee ce altceva ar putea fi?

9 răspunsuri:
| REMiXDJ a răspuns:

RCS RDS = Cea mai de rahat ca sa nu spun de **** companie de servicii internet, telefonie, bla bla bla.Vai de mama lor - nu au invatat nimic prostovanii astia cu ce se mananca internetul. Oriunde in lume cel mai bun internet este acela care odata ce ai pornit PC-ul si Windows-ul s-a incarcat a aparut si NET-ul - fata sa bagi user si parola - o prostie a unor idioti in calculatoare si relele de net.Cauta un distribuitor de internet care iti da servicii de internet fara parola si user - eu sunt la UPC de ani de zile (fara user si parola) si pot sa iti spun ca au un internet BEST.Routerele sunt de 2 feluri : cu instalare directa - Windows-ul vede Router-ul si ai face automat conexiunea spre net, sau Routere cu soft - ai un CD cu drivere si ceva programe.In ambele cazuri resetarea la configuratia de baza nu e necesara sa o faci manual, Windows-ul 7, 8 si 10 stiu sa faca asta automat fara sa iti bati tu capul.Api daca vrei tu sa pui si alte setari poti sa te duci in optiuni la internet connection si sa bifezi si IPv4 /IPv6 si ce te mai intereseaza.Cauta pe Youtube tutoriale cu modelul tau de Router - scrii pe Youtube asa: (model router) instalare, sau Router tutoriale in romana, Router setari.Deci cel mai bine ste sa ai o firma care iti da net fara user si parola.

| MadRaven explică (pentru REMiXDJ):

Am căutat și pe Youtube și am urmat configurările făcute de ei, tot nu merge.
Când fac troubleshoot îmi spune ba să restartez routerul, ceea ce am tot încercat, ba că e o problemă cu DNS-ul ceea ce nu prea știu ce înseamnă laughing

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Pai depinde de unde ai net, de la ce? ca unele companii au setari ppope cu user si parola, altele merg fara sa le faci nici o setare, Depinde de companie.

| MadRaven explică (pentru anonim_4396):

Am de la rcs rds

| Anonim a răspuns (pentru MadRaven):

Asa, si ai userul si parola, ai facut conexiunea ppoe? ai dat connect?

| MadRaven explică (pentru anonim_4396):

Păi asta e problema, că intru cu user și parolă, și nu am nicăieri vreo opțiune unde să fac eu conexiunea ppoe și să o conectez
Pe prima pagină de exemplu când deschid îmi apare doar
IPv6, ppoe, disconnected
Dar nu am nicio opțiune de,, connect" sau ceva

| Anonim a răspuns (pentru MadRaven):

Cum sa nu.
Ai, dar nu stii unde sa te uiti.
Vezi ca sunt 2 main settings, unu pe wan si unu pe wifi.
Nu dai tu unde trebuie happy

| MadRaven explică (pentru anonim_4396):

Pot să îți dau o poză să vezi să mă lămurești te rog și pe mine unde să dau? Că eu sunt paralelă laughing

| gogu220 a răspuns:

Ar putea fi suspendat pentru neplată, sau de la furtunile din ultima vreme e un fir rupt pe undeva. Dacă sunai la furnizorul de net până acum venea un băiat şi rezolva problema.