| brett a întrebat:

Cand incep sa schimb windows-ul intimpin o problema: dupa ce fac setarile cu bootarea, pana incepe sa citeasca filele dureaza cam 15 minute. dupa asta la instalarea windows, mai durea za aproximativ vreo 20-25 de minute pana incepe sa citeasca, ramanad pe 0% in toto acest timp. am mai fost la cineva cu dvd-ul cu windows7 (mai multe versiuni, copii de pe original) si totul a decurs foarte repede...mentionez ca in rastimpul de asteptare led-ul rosu de la procesor nu se aprinde, instalarea facand-use doar cand licare acel led. in rest nu am probleme cu procesorul

2 răspunsuri:
| al3xander a răspuns:

Ai formatat partitia inainte de instalare sau ai lasat ca sa pastrezi fisierele vechi? de obicei dureaza mai mult atunci cand pastrezi fisierele vechi dar dupa cum zici daca nu este activitate la HDD (presupun ca zici de led-ul de la HDD) e ciudat. ai incercat sa instalezi windows vista sau 8?

| brett explică (pentru al3xander):

Nu am lasat nimic dinainte...in schimb la alta persoana am lasat o partitie neformatata si i-am schimbat foarte repede windows-ul. eu am crezut ca led-ul rosu de pe unitate este de la procesor