| LowWw a întrebat:

Care este cel mai bun procesor pe socket de 775?

Ce parepe aveti? Sa imi iau un "Core 2 Quad Procesor Q9300, 6M Cache, 2. 50 GHz"

Răspuns Câştigător
| vali1985 a răspuns:

Da este foarte bun Core 2 Quad Procesor.

10 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Toate procesoarele pe sockeet 775 sunt invechite, mai bine optezi pentru procesoare pe socket 1115 sau 1156! Daca vrei neaparat pe socket 755, poti opta pentru Intel core quad sau Intel core 2 duo, asta in functie de bugetu tau.

| LowWw explică (pentru ROB3RT89):

Crezi ca nu as face-o?
Dar am placa de baza numai pe socket de 775crying(((de aia ma informezhappy

si Core 2 Quad la 400lei q9300 eu zic, ca e OK daca mai zic si altii!

| ROB3RT89 a răspuns (pentru LowWw):

Da, e destul de performat! Dar un upgarde nu strica... O placa pe socket 1155 o gasesti si la 250 lei cu doua sloturi pentru rami!

| LowWw explică (pentru ROB3RT89):

Da, dar gandind din pct meu de vedere suna cam asa:
placa de baza 250 lei
4-8 gb rami 150-200 lei
procesor 500-1000lei

asa ca nu imi permit acum sad le schimb si eu pe rand + ca am cumparat placa video 300lei de 3 zile!

| danimotenel a răspuns:

Daca vrei un Core 2 Quad procesor Q9300 du-te aici http://processormatch.intel.com/CompDB/SearchResult.aspx?ProcNbr=Q9300
sa veyi daca ai vre una dintre placile astea.

| LowWw explică (pentru danimotenel):

Mda, nu am inteles nimica de acolosadsi nu era un raspuns la intrebarea measad

| danimotenel a răspuns (pentru LowWw):

Te duci pe link si verifici daca placa ta de baza este printre alea(acolo sunt toate placile compatibile cu un q9300) procesoru e bun si merita dar vezi intâi dacă e compatibil.

Uite aici placa mea de baza: Placa de baza Biostar G31D-M7, Socket 775 dar nu ma pune pe mine sa caut acolo pentru ca eu nu inteleg absolut nimicasad

Gata, mersi, am gasit placa mea de baza in lista aceea... la classic series este G31!

| bogdan1423 a răspuns:

Foarte bun procesoru!