anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este motivul pentru care nu se încarcă nicio pagină de internet, deşi conexiunea e făcută corect? Cel puţin aşa arată Network Connections...

Răspuns Câştigător
kratos
| kratos a răspuns:

Retea ai dar acces la net nu ai. Suna-i pe cei de la net si vezi ce si cum. Daca nu inseamna ca ai probleme de soft.

3 răspunsuri:
| CosteaVlad a răspuns:

Si mie mi se intampla destul de des sa patesc asta. In cazul meu, problema apare din cauza ca se intampla o fractiune de secunda sa pice netul, iar dupa faza asta modem-ul se blocheaza, sau nu stiu ce pateste ca trebuie resetat ca sa isi revina netul. Iar in timpul asta imi arata ca sunt conectat, dar netul nu merge.
La scoala am Vista, iar acolo apar jos in dreapta langa ceas, 2 monitoare cu un cristal albastru intre ele si-ti zice clar "conectat local si internet", iar cand se intampla sa intre serverul in sevraj iti apare "conectat numai local", si dispare cristalutzu ala. Pe XP nu-ti arata chestia asta si n-ai cum sa-ti dai seama, decat daca-ti pica de tot netul iti zice chestia aia cu "Local area connection, un cablu de retea este neconectat".
Conexiunea la internet o poti verifica mai sigur din Start -> programs -> accesorries -> command prompt, introduci comanda "ping google.ro -t", fara ghilimele, dai enter si vezi daca ai raspuns. happy

Shin
| Shin a răspuns:

Daca ai retea nu inseamna ca ai si net. Poate ai o problema cu dns-ul sau cu vreun firewall. Fa niste teste de -ing/trace si vezi ce obti.
Numai bine, Shinwinking

| florinmarius a răspuns:

Daca reteaua iti arata ca este conectate vezi poate iti este blocat accesul de antivirus sau cum zicea si kratos ai probleme de soft incearca si refa conexiunea pas cu pas chiar daca ramane si cealalta veche stima