| rlr09 a întrebat:

Care sistem de operare este mai bun? Android sau IOS? De ce?

4 răspunsuri:
| laptopnews a răspuns:

Ambele sunt bune! Depinde care iti e mai la indemana!
Uite o comparatie in Android, IOS si Windows. Succes!
http://www.geek.com/......-20111228/

| cristiansonix a răspuns:

Ca utilizator de iPhone in prezent si fost utilizator de Android, per total conchid faptul ca Androidul este superior IPhone-ului prin simplul fapt ca exista LIBERTATE.La ce anume ma refer? Pai hai sa incep intai cu IPhone-ul.
Pro
-simplitate
-frumusete
-siguranta
Contra
-nu exista libertate
Nu e nevoie sa explic elementele din grupa Pro, insa pentru grupa contra am pus cel mai puternic argument impotriva iOS-ului.In iOS nu poti descarca de pe internet fisiere, si nici n ai cum sa iei pdf-urile sa le ai salvate in telefon, si nu poti trimite audio pe wapp... fapt in cele din urma rezolvat.
In schimb de partea cealalta Androidul accepta salvarea fisierelor pe telefon
Insa poti ajunge la control absolut..prin root(Android) si jailbreak(iOS)
Inca n am facut JB asa ca nu voi comenta partea asta, insa am facut root pe 2 device-uri ..doar 2 si am fost multumit apar buguri dar o reinstalare firmware, si o luam de la capat.laughing Puteam face cam orice...desi tot ce am facut a fost sa intru pe o conexiune WI-FI si sa schimb imaginile de pe site-urile vizitate, doar asa ca sa rad putin.Deci cum am spus si in introducere Androidul este pentru cei care vor libertate, vor sa citeasca niste carti pe gratis, sa vada niste filme, sa triseze la jocuri. Iar iOS pentru o prostie implantata in mintea tuturorlaughingDar spre apararea mea am ajuns la iOS fiindca am avut de ales si am zis sa incerc

| DjDOCALyN a răspuns:

Sincer hai ca eu nu dau paste de pe google! eu te iau cu teoria! 1: pe ce sistem crezi tu ca gasesti mai multe aplicatii?
2:Care sistem il poti schimba mai repede?
3: nu il mai stiu big grin in fine
Deci dupa tine asa Apple cate modele de telefoane are? eu cred ca mai mult de 1o! Android cred ca are mii! sincer tie ti-ar placea mai mult un iphone 4s decat un Sony Ericsson arc sau un OLG 3d? bine ca eu sincer prima oara ma uit la designe si apoi la configurare! acum tu nu stiu ce iti place dar dupa mine mai bine imi cumpar un ARC decat un iphone sau un galaxy S2! Sper ca te-am lamurit!

| Kyrie a răspuns:

Steve Wozniak, co-fondatorul Apple, desi isi iubeste iPhone-ul, considera ca sistemul de operare Android este mai bun decat sistemul de operare al celor de la Apple.

Steve Jobs a urat Android-ul atat de mult incat a declarat ca isi va petrece ultimele clipe din viata si ultimul cent incercand sa distruga acest sistemul de operare pentru smartphone-uri creat de Google, care a aparut mai tarziu decat iOS-ul dar a acaparat imediat o mare parte din piata. Multi fani Apple resping Android-ul, considerand ca au furat o parte din idei de la Apple.

Dar destul de ciudat, Steve Wozniak, care a co-fondat Apple cu Steve Jobs in 1976, sustine ca este un mare fan al smartphone-urilor Android. Woz crede ca in continuare iPhone-ul este un telefon mai bun pe intreg ansamblu, dar el spune ca exista cai prin care Android-ul a luat fata iPhone-ului.

"Telefonul meu principal este iPhone-ul", spune Wozniak. "Iubesc frumusetea acestui telefon, dar mi-as dori ca sa faca toate lucrurile pe care un smartphone cu Android le face."

Woz spune ca comenzile vocale functioneaza mai bine pe Android. Sistemul integrat de navigare al Android-ului, in care telefonul functioneaza ca un sistem GPS, este un alt avantaj.

"Smartphone-urile Android nu sunt la fel de simple de folosit ca si iPhone-urile, dar nu cu mult mai complicate si daca esti dispus sa depui un efort mic ca sa il intelegi, exista mai multe optiuni disponibile pe care o sa le indragesti", spune Wozniak.Steve Wozniak a creat recent o agitatie, cand a aparut in campusul Google pentru a ridica versiunea de telefon acelor de la Google, Nexus Galaxy si s-a lasat fotografiat cu o gramada de utilizatori Google in fata cladirii de dezvoltare Android.

, deci e mai bun android! happy