| Nataliaa2176 a întrebat:

Ce alegeti dintre un iphone 6 si un Samsung galaxy s6 edge? ambele second hand

Răspuns Câştigător
| BODYSS a răspuns:

Depinde ce fel de persoană ești...

Dacă ești o persoană de afaceri, îți recomand Iphone 6.
Dacă îți petreci timpul jucându-te îți recomand Samsung Galaxy S6.

La Iphone, nu trebuie să fii ne-eaparat o persoană de afaceri. mulți Youtube-ri. care au 10+ mil abonați, au Iphone. teoria mea este: are Iphone deoarece nu au timp sa ste-a sa se joace pe telefon toată ziua. cii au treabă importantă. cum ar fi:
Vlog, Editare-a videoclipu-rilor, Călătorind. etc.

Eu ți-aș recomanda SG. S6 Edge. deoarece... într-un fel, el este fabricat mai mult pentru a te juca / încerca jocuri / aplicații puternice. Iphone-ul nu este fabricat pentru așa ceva.

Sper că informațiile Sunt De Folos.winking O zii bună.

8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Eu aleg banii, adica contravaloarea lor.

Am telefon simplu, camera foto si video performante si dedicate, mai bune decat astia.

Toate laolalta nu m-au costat nici jumatate de pret din celor doi, second si au calitate mai buna!
tongue

| GrigoreVarlam a răspuns:

Poate daca era iPhone 6s sau un 6 Plus alegeam iPhone, dar asa. as alege Samsung.

| anonimg a răspuns:

Nimic din ce este second hand, pentru ca cei ce le van o fac ca nu mai merg. Ci aceste trebuiesc sa aiba niste lucruri care nu functioneza cum trebuie, nedetectabile la inceput si/sau de un mai putin cunoscator.

Cineva de pe TPU se plangea ca a primit de pe olx un cartof in loc de un telefon, prin posta romana. Tu spune-i vanzatorului ca macar sa puna 1 kg ca sa poti sa faci o mancare cu ei. laughing
Am glumit la faza cu kilogramul; adar nu am glumit ca cineva s-a plans ca a primit un cartof in loc de telefon.
Nu-ti lua nimic second hand de la straini. Daca iti iei electronice sh, ia-ti de la un prieten, ruda, cineva cunoscut si in care sa ai incredere si caruia sa il poti inapoia.
E buna si livrarea cu verificare, dar nu poti sa detectezi toate problemele imediat pe loc. Iti trebuie macar 24 ore sa poti sa iti dai seama cu merge aparatul. Livrarea cu verificare este doar ca sa vezi ca nu primesti cartofi in loc de telefoane.
Iphon-urile de exemplu au probleme cu wireless-ul.
Un prieten de-al meu de curand si-a luat s6 edge de la reparat. Nu retin ce problema a avut cu el. Altcineva i-a picat din buzunar cand statea pe scaun, si ecranul s-a spart imediat.

Iar daca ar fi sa aleg dintre cele doua, as alege iphone deoarece are 'retina display' care ajuta sa nu te doara ochii. Conteaza mult asta la un telefon.

| TheAndi22 a răspuns:

Depinde si de conditia lor, dar S6 Edge e mai nou si ceva mai performant. Daca vorbeam de 6S vs S6 Edge, ziceam iPhone, dar in cazul acesta S6-le este castigatorul.

| Mimo2 a răspuns:

S6 edge

| PavelLarisaIonela a răspuns:

Eu îți recomanda sa-ți cumperi Samsung Galaxu S6 edge.

| Cosmin_Bazon_1990 a răspuns:

Depinde în ce stare sunt.Dar eu as alege iPhone 6

| IlikeMC a răspuns:

Deci: Iphone se strica repede, sincer am avut si eu un Iphoen 5, 5s si 6 plus. Nu e cine stie ce marca, lasa de dorit. Sincer recomand Samsung, este un telefon bun nu doar la design dar si sub carcasa. Mi-am pierdut increderea in produsele de la Apple de ceva vreme. Deci eu iti recomand Samsung.

Întrebări similare