|

Ce credeti despre microcipuri? Vor incepe sa se bage si trebuie sa refuzam. Stiu ca, poate pare ca am o minte de taranca inchisa la minte dar acest lucru este diferit si nu are legatura cu religia neaparat. Vedeti despre microcipuri si pericolul lor, o serie de articole ce le expun. Salvati-le sa stiti si educati-i si pe altii. Multi mint ca ele nu te pot afecta cu nimic si ca au doar beneficii si avantaje.https://:///......solut.htmlhttps://www.seruah.com/evreii-forteaza-marsul-spre-microcipuri.h tmlhttps://:///......uzive.html

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

As fi discutat subiectul daca veneai cu niste articole seriose nu cu site ul ala de doi lei, propaganda ieftine si fake news de cacao

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce credeti despre cutite? Sunt bagate deja si trebuie sa refuzam. Stiu ca, poate pare ca am o minte de taran inchis la minte dar acest lucru este diferit si nu are legatura cu religia neaparat. Vedeti despre cutite si pericolul lor, o serie de articole ce nu le expun da' le puteti cauta singuri pe Google sau daca va uitati la stiri unde zice cum iar a mai murit unul sau una injunghiat cu cutitul.

Nu poti opri progresul tehnologic. Orice inovatie tehnica este o unealta - depinde cum este folosita. Daca nu am fi creat unelte nu am fi intrat nici macar in epoca de piatra. De la toporisca de silex si pana la dinamita (si dupa) poti sa le folosesti ca sa vanezi hrana (topor silex) si sa sapi tunel in munti (dinamita) pana la a-ti omori un dusman (topor silex) si sa omori multi oameni aiurea (dinamita).

Educatia (corecta) este intotdeauna raspunsul bun. Cu cat vom avea unelte mai evoulate cu atat intreaga societate va trebui sa fie mai educata in ansamblul ei pentru a preveni utilizarea imorala a uneltelor. Educatia e necesara atat stiintific cat si moral pentru ca stiinta fara morala (si nu vorbesc de morala fanatic-religioasa) produce monstruozitati.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează