Buna.
Am si eu si pot sa zic ca este chiar foarte bun. L-am scapat de cateva ori(tare) si n-are nimic. Oricum, merge foarte bine, iti merita banii. Si uite cum facem noi reclama la iPhone4
Pa,pa!
Da.este un telefon foarte bun. dinacela am si eu...l-am cumparat luna trecuta si pot sa zic ca este unul dintre cele mai bune telefoane cumparate! Eu te sfatuiesc sa-l cumperi daca ai aceasta oportunitate~Funda?
Nu,mai bine mia rabzi putin, pentru co sa apara iphone5,ala are ecranul transparent, adica vezi pe cealata parte a ecranului, se vede prin el
Iphone e un **** de telefon supraevaluat! Vrei performanta? Iati un Samsung galaxy s ( raportul calitate pret e cu mult peste panarama asta de " mar " stricat ). Iar cei care au iphone si considera ca e bun nu stiu ce inseamna un telefon si performantele lui. In cazul in care nu stii nu poti primi sau trimite date de la sau catre alte telefoane care nu-s Apple. Plus alte multe inconveniente gen internet slab, probleme cu softu si fereasca dumnezeu sa ti se strice ca te costa inca jumate de telefon sa il repari...
Iphone4 este nu este bun.este foarte bun...are o gramada de aplicatii noi fata de un touch normal. Daca ai posibilitatea cumparal si nu mai sta pe ganduri.
Este un telefon foarte bun, ți-l recomand. Din păcate, inventatorul a murit. Ultimul iphone pus pe piață este iphone 4s.Arată la fel ca iphone4 dar este cu mult mai inteligent și totul schimbat ca și conținut. Ți-l recomand cu cea mai desăvâșită încredere.
Merită cumpărat, dar să ai grijă de el!
Mi-am cumparat iphone 4S si am facut schimb cu un Iphone 4 si am mai primit ceva bani in plus parerea mea e ca iphone 4 normal e ult mai bun ca restul telefoanelor scoase pe piata la ora actuala, ti-l recomand