|

Cu stima va salut! Am televizor SAMSUNG UE40MU6172 si as vrea sa conectez casti audio bluetooth la el dar nu reusesc,va rog sa-mi recomandati ceva, precizez ca am incercat cu aceste casti https://altex.ro/casti-on-ear-panasonic-rp-hf400be-k-bla ck/ dar tv nu le vede le-am schimbat cu acestea https://altex.ro/casti-wireless-panasonic-rp-wf830/ dar si acestea au un jack de 3.5mm care trebuie bagat in tv dar samsungul nu are mufa jack iar chestia de bluetooth este de fapt intre soclu si casca nu intre tv si casca. mentionez ca am si un soundbar conectat la tv https://altex.ro/soundbar-2-1-panasonic-sc-htb18eg-k-120 w-bluetooth-negru/ si merge super, va multumesc pentru ajutor!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Ru ai nevoie ca o persoana sa vina acasă la tine pentru a umbla în setările televizorului.
Pentru asta iti recomand să mergi la o persoana de la raionul de electronice al magazinului de la care ai cumpărat televizorul. Eu cred că pentru 50 de lei te-ar ajuta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sau cel mai bine studiezi manualul televizorului pentru că trebuie să spună cum trebuie setat pentru un dispozitiv cu Bluetooth sau pentru mai multe.
Dacă nu eram pe un telefon vechi, cautam eu manualul pe net si iti spuneam ce setări trebuiesc făcute. Este imposibil să nu scrie in manual.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

"Conectarea dispozitivelor Bluetooth
Pentru mai multe informaţii privind conexiunea şi utilizarea difuzoarelor externe, consultaţi Ghid de conectare --> Sursă Ghid de conectare) şi manualele de utilizare ale acestora.
(Această funcţie nu este disponibilă numai pe anumite modele din câteva zone geografice.)"
http://downloadcenter.samsung.com/......0111.1.pdf

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Cu astea sau rezolvat problema https://altex.ro/casti-on-ear-bluetooth-philips-shb3060wt-00-alb

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează