| RAY a întrebat:

Cum se poate seta in windows 10 un procent minim la care începe să fie reîncărcata bateria?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate am inteles, tu vrei ca atunci cand abteria ajunge la 5% de exemplu, sa reincarce automat. Nu? Pai nu se poate reincarca automat deoarece trebuie sa ii bagi cablul de alimentare. Si daca ii bagi cablul de alimentare, incarca bateria pana la 100% apoi merge pe cablul de alimentare, nu pe baterie. Trebuie sa scoti cablul de alimentare ca sa mearga in continuare pe baterie. cand ajunge la 10%, vei fi anuntat pe desktop cum ca bateria e pe terminate. Procentul minim la care sa fii notificat ca bateria se termina, nu se poate seta, deocamdata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Retrag ce am scris mai sus. O sa fac un clip si o sa-l incarc undeva sa poti vedea cum se ajunge la optiunea aceea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://inbuzunar.net/2016/10/05/windows-setari-pentru-alimentare-si-repaus/

E facut in windows 10. urmareste cu atentie. Mai mult nu poti face. Adica chestia cand ajunge la 10% pe baterie, sa se incarce singur, Nu exista asa ceva. Odata conectat cablul de alimentare, bateria incarca 100% si functioneaza in continuare pe cablu de alimentare.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

E primul meu laptop si nu stiam ca uni spun sa scot bateria ba sa nu o scot, eu de stat stau si 15 ore pe zi, ceva ciudat am observat scrie economisire baterie deci bateria e full conectsta la priza da cand scot din priza numai imi apare faza cu economiswrea

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Mai intai faci cicluri la baterie exact ca la bateria de telefon. Dupa vreo 7-8 cicluri o poti scoate numai in cazul in care stii ca nu lucrezi ceva documnte in laptop. Daca este sa pice curentul, nu se salveaza absolut nimic din ce ai facut. Daca stii ca stai pe laptop mult timp conectat la priza, atunci o poti scoate. Pentru a-i prelungi duarata de viata. ( O ai mai multtimp in stare buna). Necazul este ca daca ai scos bateria si se ia curentul, se inchide. Cu bateria pusa nu s emai inchide. Nu e nimic ciudat din ce ai spus, e totul normal. Nu iti pot scrie mesaj privat. lasa-mi Fb-ul tau spre a discuta mai multe.