| Adi1987 a întrebat:

Daca cineva apare intr-o emisiune in direct la televizor nu are voie sa fie sunat? Era la televizor un om care vorbea in direct la o emisiune si am cautat pe internet numele lui si aparea si numarul de telefon pe internet si am sunat la numarul ala si imi zicea ceva gen "persoana apelata nu este disponibila, va rugam incercati mai tarziu" atata timp cat era in direct la emisiune asa zicea si dupa a plecat de la emisiune si am sunat iar la numarul ala de telefon si atuncia chiar a raspuns dar cand era in direct la emisiune avea telefonul inchis

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Zi că e la mișto intrebarea

| Adi1987 explică (pentru suntserios):

Nu este la misto, chiar am sunat, am gasit un numar

| 16matee a răspuns:

Buna seara! Ati votat GS?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Bine ca avea tel inchis! Probabil a mai patit cu unii ca tine si si-a invatat lectia!
Dar tu ce-ai gandit?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Adi1987):

Valei... Chiar nu e la mișto intrebarea... Chiar ești pe lângă realitate

| eliancodrut a răspuns:

Chiar daca intrebarea ar fi pe bune, daca ai avea minte cat un graunte ti-ai da seama ca daca intri intr-o emisiune nu ai voie sa ai telefonul deschis, din motive tehnice. Ba mai mult, pot sa iti ceara sa lasi telefonul undeva in afara studioului.

| eliancodrut a răspuns (pentru 16matee):

O intrebare mai idioata nu puteai sa pui?

| doctorandus a răspuns:

Si? Ai sunat, n-a raspuns, nu ai nicio vina.

| darrio2007 a răspuns:

Nu că nu ar avea voie dar este deranjat in acele momente si omul si-a inchis telefonul. Ce n-ai inteles?

| Solane a răspuns:

Pai, nu. Ca deranjeaza emisiunea daca il suni. Plus chestii de tehnica. De aia daca se pun intrebari unui invitat se suna in regie. E obligat sa inchida telefonul.

| Cipi1212 a răspuns:

Nu cred că un invitat are voie să vorbească la telefon când este in direct.