|

Daca dau ștergere conversație pe snapchat se sterge numai de la mine sau de la amândoi?

Sau dacă blochez persoana respectivă numai poate vedea nimic din conversație? (Mesajele se salvau mereu)

1 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Bai gen dacă blochezi persoana respectivă n o mai găsești cand o cauți, deci nici converasția nu ți mai apare. ( nici el nu te mai găsește + nu mai vede conversația )

1 răspuns: