| djokovici a întrebat:

Dau funda.Salutare,asa ca v-am atras atentia vreau sa va spun ceva.Azi am venit de la scoala si am aprins calculatorul.El s-a aprins ca si cum ar functiona dar monitorul nu vrea sa se deschida ecranul.Adica merge beculetul acela dar nu merge incontinuu.Adica se aprinde se inchide, aprinde inchide...Nu se vede ecranul.Este total negru.As vrea sa imi ziceti niste raspunsuri si cum sa il repar.Tin sa mentionez ca sunt pe laptop acum.

3 răspunsuri:
| al3xander a răspuns:

Pai ori cablul nu este conectat cum trebuie, ori placa video e dusa, ori monitorul este stricat.

| tr3ig a răspuns:

Problema este pe traseu. daca calcu ti se aprinde normal fara sa scoata vreun zgomot ciudat gen piuit atunci nu ai nici o treaba cu placa video. casa fii mai sigur pune monitoru la laptop si vezi daca merge, daca nici atunci nu se vede nimic inseamna ca e de vina monitoru. incearca totusi si cu placa video cum au zis mai sus sa o scoti sa o stergi de praf si sa o bagi la loc desi nu nu cred sa fie asta vreo problema al meu are prafu de o palma pe laca videobig grinbig grin si merge ca nou big grin

| donnie112 a răspuns:

Verifica, cablul care face legatura intre pc si monitor, daca tot asa se intampla, incearca sa scoti placa video din pc, o stergi putin de praf si o pui inapoi, si eu am patit... big grin