| CosminTechGuru a întrebat:

Dețin un laptop care am instalat sistemul de operare Windows 10 Pro, și aș dori să aflu și eu un răspuns la o întrebare. Care este cel mai bun antivirus pentru laptop/pc? și desigur pe care îl recomandați și altor utilizator de laptop/pc?

Cel mai bun răspuns primește fundă!

Răspuns Câştigător
| Lioname a răspuns:

BitDefender Total Security 2017 sau KASPERSKY INTERNET SECURITY 2017!

| CosminTechGuru explică (pentru Lioname):

Care este diferența între BitDefender Total Security 2017 sau Kaspersky Internet Security 2017?

5 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Pune avast free. Nu merita sa dai bani pe un antivirus. Ai PC-ul protejat timp de 1 an. Trebuie doar sa te inregistrezi cu adresa ta de e-mail. Un alt avantaj al avast free e ca recent avast a cumparat AVG si practic are acces la baza de date de la 2 antivirusi.
Daca ai Windows 10 cu licenta are integrat un antivirus propriu, destul de bun, numit Windows Defender. Acesta are un firewall foarte bun, nu intra in conflict cu avast free si poate fi folosit in paralel cu acesta. Trebuie doar sa activezi, in Windows Defender, functia limited period scanning.
Și sa nu uit - când instalezi pe PC ceva descarcat de pe net, inainte de a- l instala verifica- l online pe site-ul www.virustoal.com. Aici poti verifica orice fisier cu 65 de antivirusi.
Mult succes.

| ElSueno a răspuns:

Nu instala absolut niciun antivirus dacă ai Windows 10, îți va încetini laptop-ul. Windows-ul are deja incorporat un antivirus numit Windows Defender, care își face treaba foarte bine.

| Boss491 a răspuns:

Daca vrei poti sa nu instalezi niciun antivirus pentru ca ai windows 10 si ai windows defender care este destul de bun, sau ii poti pune bitdefender total security 2016 sau 2017, deoarece antivirusurile de la bitdefender consuma putine resurse si sunt foarte eficiente.

| Ursu_Eusebiu_2000 a răspuns:

Recomand bitdefender. nu-ti consuma multe resurse de system(ram) eu zic ca e cel mai fiabil