|

Există cumva program de filmat HD sau FULL HD pentru telefon? Adică dacă telefonul filmează 360p și să intru în aplicația aia și să transforme filmare în HD... dacă există spuneți-mi și mie vă rog numele aplicației (android).

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut.
Nu exista un program cu care sa poti ``forta`` rezolutia videoclipului. Daca telefonul sau camera video filmeaza cu 360P, nu il poti face la 720p sau HD.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu vad de ce ai vrea sa faci asta. Daca telefonul tau a filmat 360p, e clar ca atata poate el. Daca scalezi la o rezolutie mai mare, claritatea ramane identica sau mai proasta, in nici un caz mai buna, insa ocupi spatiu aiurea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Telefonul filmeaza la rezolutia senzorului camerei. Daca camera stie sa filmeze la maxim 720p nu ai cum sa "fortezi" sa filmeze in 1080p pentru ca nu duce senzorul, poate doar sa convertezi filmarea in 1080p folosind un editor video dar calitatea nu o sa fie de 1080p, o sa fie doar un 720p scalat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca faci upscaling la video calitatea v-a ramane la fel de proasta. e ca si cum ai avea o imagine de 16x16 pixeli si ai da zoom

daca vrei neaparat sa faci upscaling incearca After effects,

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da, sunt! Dar depinde si de ce telefon ai! Daca ai telefon bun, o sa iti mearga!

Asta e programul folosit de mine:

MOBIZEN..la mine merge cu 1080p, dar daca ai S5, 5S, etc, o sa iti mearga si la 1080p60.

Sau poti downloada, DOAR DE PE GOOGLE (nu Google Play), TubeMate! Acest program e folosit pentru a,, fura" anumite clip-uri (de fapt, pe toate), dar depinde de claritatea videoclip-ului pe care vrei sa-l descarci.Bafta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează