| CyberDune28 a întrebat:

Face faze router-ul. Poate sa fie de curent?

Răspuns Câştigător
| Scorillo a răspuns:

"Asta care face faze" presupun ca e un schimator de mediu (de la fibra la UTP). Daca am ghicit corect cel mai proabil semnalul e intermitent si vina e a furnizorului. "Asta care face faze" se defecteaza foarte rar. Un telefon la Relatii cu clientii nu strica - poate se fac lucrari in zona ta

5 răspunsuri:
| DracuIa a răspuns:

Da,daca se sting luminitele, dar in general e de la isp/firma/provider ori se fac lucrari ori au probleme pe undeva ori nu ai platit facutura pe luna trecuta.
Suni la ei la relati clienti si te vor indruma tanti cea plinuta de acolowinking

| CyberDune28 explică (pentru DracuIa):

Routerul de la DIGI e bagat in asta care face faze

| DracuIa a răspuns (pentru CyberDune28):

Pai, firma de net vine cu cablul de semnal, pe care il conecteaza apoi la un modem, din acela se conecteaza la restul
poate fii un router sau poate fii conectat direct la sursa (pc telefon etc)
In cazul tau daca doar routerul face figuri, incerci sa bagi cablul net din moedem direct in pc sau daca are wifi te conectezi direct la modem, fara router, poate asa merge.

| Scorillo a răspuns:

Da. Cind "face faze" cauzele pot fi (nu stiu ce faze face, asa ca prespun) retea alimentare, alimentator, cablu, mufa de alimentare, contact imperfect, defectiune hardware a routerului, contact imperfect al intrarii WAN, a mufei respective, a cablului (UTP. sau optic) configurare defectuoasa, sau intreruperi din partea furnizorului de net, sau sfantul duh (asa a fost sa fie)

| CyberDune28 explică (pentru Scorillo):

Clipea luminita, ea trebuie sa stea aprinsa tot timpul. E prima data cand face asa. Aveam net dar se incarcă greu pe yt.