| MaRIa223 a întrebat:

Hei! Am cablu de la Dolce (telekom) si nu imi mai merge niciun program si scrie ca sunt probleme de securitate. Ce as putea sa fac, in afara sa sun la ei? Ca ma apuca nervii pana ma trimit unde trebuie.

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Eventual scoate cartela din decodor, si baga o inapoi, sau stinge decodorul scoate l din priza si asteaptă 10 minute si pune l din nou in priza, vezi cablurile mufa euroscart, sa nu fie scoasa din tv. decodor, scoate mufa care e in televizor mufa euroscart, si capătul care vine in televizor, pune-l in decodor, si cel din decodor in televizor, si vezi ce zice, daca nu merge nici asa, verifică cablul de antenă care vine in decodor, scoate i mufa, o deșurubezi, si vezi sa nu se atingă lița tresa de sîrmă, făi din nou capat avind grijă sa nu atingi masa (lița) de contact sirma de cupru aia aurie. Dar cind nu merge antena de obicei apare pe ecran scris Decodorul nu poate receptiona semnale, la tine vad ca e alt mesaj. verifică atrent/ă ce ti am, zis, card, cablu mufe.

4 răspunsuri:

Bună seara! ai si antena parabolică cu recieverul(cu decodorul?) sau ai cablu cum e la rcs din caseta de pe scara blocului? Daca ai parabolica posibil este dereglată daca a plouat, sau a batut vîntul a miscat o si i a dereglat coordonatele, de aceea se protejează si nu merge, trebuie chemati baietii de la dolce ei o vor regla cum a fost, dar ei nu vin gratis, te va costa 80, 90 lei deplasarea. O seara bună, esti fată? De unde esti?

Mersi pentru fundă, ce a avut? cum ai rezolvat problema

| doctorandus a răspuns:

Daca ai probleme cu virusi pe Windows sau cu activarea, nu e vina retelei de cablu.

| Seby_Damian_1997 a răspuns:

Cea mai buna varianta ii sa suni la ei, pentru ca asa o sa rezolvi cel mai repede problema!