|

Hei, am o tableta Samsung Galaxy Tab 2 7.0 (android 4.1.1) si de curand sau desrcarcat niste aplicatii pe care nu le-am descarcat e.prima a fost "Battery Control" apoi s-a descarcat "Allarm Controller" pe urma in timp ce ma jucam apareau milioane de reclame. apoi sau descarcat niste chestii... stiti voi la ce ma refer...(sau descarcat singure) Asa si cand intra in Manager de Aplicatii dau la toate aplicatiile dar la "battery control si celelalte nu pot decat sa le dau dezactivare (degeaba le dau ca tot apara rahaturi) asa si mi sau descarcat ogramada de chestii "sistem UI' etc. am dat vreo20 de "factory reset"(revenire la setarile din fabrica) dar in zadar. acele programe sunt tot acolo si nu stiu ce sa le mai fac sa le sterg DEFINITIV nu sa le dezactivez. VA ROOG DIN TOT SUFLETUL ajutati-ma! CE SA FAC SA STERG TOATE CHESTIILE ALEA?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Probabil contine virus si iti recomand Bittefender Mobile Security daca vrei antivirus cu bani sau CM SECURITY, 360 SECURITY daca vrei gratis. La bittfender o licenta costa aproape 4 lei pe luna sau 36 lei un an intreg. Dar crede-ma ca merita. Tot bittfender am si eu.
Iti recomand antivirusi ca sa nu se mai intample asta pe viitor. De asemenea iti recomand Battery Doctor nu aplicatii de rahat pline de virusi.

Doi la mana, mergi la setari / securitate / administratori dispozitiv si verifica aplicatiile active ca admin de dispozitiv. In general doar aplicatiile setate de tine ca administrator de dispozitiv nu merg dezinstalate. Tot ce trebuie facut este sa debifezi aplicatia. Dupa dezistaleaza aplicatia. Daca nici asa nu merge, atunci puii mei... Ai virus si la service cu tableta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,stiu ca aceasta modalitate pe care ti-o spun nu este prea buna dar te ajuta cel putin pe mine m-a ajutat.Modalitatea este sa i faci un root tabletei si sa instalezi programul root uninstaller pro.Acest program iti da voie sa iti dezinstalezi acele aplicatii.

Sper ca te-am ajutat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează