|

Hei,salut frațiilor, am o intrebare un pc bun de gaming sa mearga Counter Strike:Global Offsensive decent pe el(60-100-200fps)imi puteti zice de unde sa iau si ce pc sa caut sau sa ma puteti ajuta cu un link? Multumesc(Buget 1000-3700)

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Http://www.systemrequirementslab.com/......sive/11422

Astea sunt cerintele, nu iti trebuie ceva pc foarte scump.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce recomand eu
http://www.emag.ro/......DWD7N2BBM/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut,uite aici un sistem pc cu care iti va merge bine CS:GO-ul.Este un sistem ieftin. http://www.pcgarage.ro/......eriferice/

Daca vrei unul mai scump sa iti ruleze si alte jocuri bine ai acesta.
http://www.pcgarage.ro/......4gb-gddr5/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bun, in primul rand faci o confuzie: 100-200 fps? Ochiul tau nu percepe diferenta intre valori mai mari de 60, motiv pentru care foarte multe jocuri au o setare (Vsync) care nu permit sa treaca fps de 60, special ca sa optimizeze jocul si experienta.

In al doilea rand, csgo? Nu a aparut in 2012? Are cerinte destul de mici jocul, deci presupun ca acum ai o rabla de pc.

Recomand serios sa mai strangi bani, si sa iei ceva din seria Asus Rog. Eu am de un an Asus Rog G751, si nu am nici cea mai mica problema cu nici un joc nou aparut. (Acum il gasesti cu 4500-5000 lei)

Dar daca totusi vrei din bugetul tau... Votez sa iti faci ceva de mana ta, sa cumperi separat piesele. Cu 2000 lei faci echivalenta unui sistem de 3500.

(O paranteza: seria Asus rog este extrem de bine echilibrata performanta- pret, si d-aia am preferat sa cumpar ceva gata facut)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează