| Adax3 a întrebat:

Heii TPU! Am o problema cu laptop-ul. Am router wireless, iar cand am intrat pe laptop nu imi mergea netul, dar pe pc imi mergea... Nu stiti cum as putea sa fac sa imi mearga si pe laptop netul? Am instalat si drivere. dar tot nu merge.

Dau funda! :*

Răspuns Câştigător
| gaby140 a răspuns:

Si eu am acelasi tip de router, daca ai router ROMTELECOM mergi in START=>LOCAL CONECTION=>LOCAL AREA CONECTION=>PROPRITERS=>INTERNET PROTOCOL=>PROPRIETERS si marchezi PRIMA si A TREIA casuta, daca nici asa nu merge, in fereastra de browser scrie http://192.168.1.1./ apoi in locurile de user si parola scrii "admin" in ambele, cand ai intrat in pagina undeva in stanga intri in BASIC=>WAN apoi completezi in campurile de date cu userul si parola pe care o ai pe contract apoi dai submit si ai NET! unda?

4 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Detalizaza si t problema, ca sa stim ce sa iti explicam. cand esti conectata la wifi, in stanga jos, ce apare in dreputul iconitei de la retea?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai si de unde sa stim noi care e problema?
poate s-a stricat router ul
poate s-a stricat placa de retea wireless
poate trebuie reinstalat diverul
poate te ai deconectat de la retea si nu stii tu sa te conectezi inapoi
poate cineva a umblat pe la setarile router ului
poate a umbalt cineva pe la setarile placii wireless
lista poate continua.

| Kinus12 a răspuns:

Probabil trebuie sa cumperi ruter nou, sau sa descarci drivere pentru laptop

| Familia_Covaci_1980 a răspuns:

Salut! Si eu am o problema cu laptop-u
Acum 1 ora l-am lasat sa se incarce cand l-am deschis acolo unde imi aparea linile de wifi Erau negre si un x peste ele ce sa fac un video va rog