Ei... o sa-ti treca dar e nevoie de timp. iar in al doilea rand ai gresit rubrica nu stiu ce are de-a face despartirea ta cu rubrica tehnologie. orcine trece prin asa ceva dar nu exista rana sa nu se vindece fie ea si inima ta. nu poti sa fortezi un om intr-o relatie daca el nu mai vrea decat sa te conformezi
Esti prea posesiva, de aia se simte sufocat.
Adica, uita-te la tine.
Si acum te porti ca un copil (unul emo pe cale sa se omoare ca a parasit-o prietenul)
Offf Mi sa facut asa o mila de tine
Sincer!
Hai sa o luam cu inceputu.Ai spus ca nu sti exact motivele pentru care v-ati despartit.Pai daca nu sti nu ar trebui sa stai si sa astepti, asa cum a spus sora lui.Incearca sa vorbesti cu el.Intreaba-l de ce a preferat sa va despartiti? Cu ce ai gresit? Ce s-a intamplat? El e singurul care stie asta.Macar sa stii si tu din ce motiv a vrut sa nu mai fie cu tine.Spune-i exact cea ce simti. Spune-i ca il iubesti, ca orice lucru iti aduce aminte de el si ca ai vrea sa va impacati. Daca si el te iubeste cu adevarat asa cum zicea la inceput dupa aceasta discutie pe care o vei avea cu el sigur ar trebui sa se impace cu tine. Dar daca gaseste fel si fel de motive ca sa nu mai fiti impreuna inseamna ca s-a plictisit de tine...si s-a dus dragostea aia care ti-o purta...
Eu inteleg prin ce treci si imi pare foarte rau pentru tine. Dar asa e cateodata in viata.Mai si pierdem Nu mai fi suparata.Gandeste pozitiv si incearca sa rezolti problema
Capu sus!
Lume, lume.la ceia ce ai scris aici, esti intr-adevar sufocanta. dragostea ta e prea mare. ia-o mai usor fata. un baiat se sperie de atata dragoste.de dimineata pana seara impreuna? pai eu si sotia mea daca nu aveam servici, sa ne intalnim doar jumate de zi, si sa ne iubim seara, am fi fost despartiti acum. te mai si saturi nu? al tau s-a saturat fiindca i-ai bagat dragostea ta pe gat.trebuia sa-i dai cate putin.asa era mai interesant.si sa-ti fie invatatura de minte.lasate descoperita inceeet.nu te pune pe tava.nu e bine.
Intai, doar calmeaza-te si incearca sa mai vorbesti cu el, incearca sa vorbesti cu cel mai bun prieten al lui ca poate lui i-a zis si poate el stie, afla ce l-a facut sa se desparte de tine si rezolva asta nu mai fi asa necajita si gandeste pozitiv, adica, mai exista si alti baieti, pana atunci stai alaturi de cineva care sa te calmeze, sa iti fie aproape, si pur si simplu aduna-te, incearca sa te informezi mai mult si apoi rezolva asta, sper ca te-am ajutat
noeadaniela întreabă: