| 00SweetTweety00 a întrebat:

love struck am o intrebare! cand am aprins pc-ul mi-a aparut o bara pe desktop happy scrie :VERIFIC LICENTA sad! nu pot iesi din ea sad! ce este?! poate fii vorba de vreun virus ceva? pana azi nu imi aparea sad
Funda celui ce ma ajutaaa love struckpuppy dog eyes!

Răspuns Câştigător
| vangaelis a răspuns:

Ce wind ai? este un program ca sa repare acel geniune care ti-a detectat ca nu ai licenta. nu e virus.

28 răspunsuri:
| Mitrea_Octavian_1993 a răspuns:

Salut nu este virus asta inseamna ca windowsu a ramas fara licenta de preferat trebuie schimbat

| Shimonakatokka a răspuns:

Nu ar strica un link cu o imagine... Este cumva in coltul jos dreapta si are o stea albastra p fundal?

| 00SweetTweety00 explică:

Uitati cum apare : http://imgur.com/BhMBXDh :o3! :)

Stiu ca era un program care sa anuleze sau sa infiltreze un cod (ex: abcd) care sa il detecteze ca licenta. Asa mi-am licentiat eu win7 cu codul 123456789 laughing))

| 00SweetTweety00 explică (pentru Shimonakatokka):

Am deja,, Daemon tools lite`` sad

thinking asta mi l-a instalat tata phbbbbtwinking!

Daca te deranjeaza bara aia ai putea sa intri in ctrl-alt-delete si sa dai end la procesul ei. Nu cred ca ar putea influenta explorerul invre-un fel.

Nu megre deletata sad nu ii pot face absolut nimic sad

| Shimonakatokka a răspuns (pentru 00SweetTweety00):

Ceea ce este interesant e ca este in Romana... Windowsul nu cred ca e programat pe romana...asta daca nu a facut-o tatal tau Este f probabil sa aiba legatura cu vreo chestie care ai instalat-o In acest caz, ai putea sa o dezinstalezi exact pe aceea intrand in bios si alegand "'Load optimized defaults''. Daca nici asta nu merge, ma las batut. Ps: in tot timpul asta m-am uitat la 'saw''winking

Apropo! Asta merge doar daca ai patit asta prima oara... Adica daca ai mai instalat tu altele dupa ce ti-a aparut eroarea(ca de altfel asta e) s-ar putea sa nu mearga

Am windowsul in engleza nu in romana laughing daca esti atent/a la poza pe care am pus-o scrie undeva jos,, EN``winking!

In concluzie nu e de la windows ci de la altceva instalat de tine

thinking mda... sad! si ce ii fac? sad!

Daca ai fi in alta reteaa sad! infine thinking vad eu puppy dog eyes mersi oricum ca ai incercatwinking

Aprop... Acel EN marcheaza ca tastele tale sunt setate pe modelul en adica cel si desenat pe tastatura. Daca schimbi pe RO o sa vezi ca daca apesi unele taste vor iesii diacritice. : /

Eu ti-am zis: ca sa intri in bios apesi Delete cand se aprinde pc-u sau laptopu. Mergi la load optimized defaults, dai enter si apoi merfi la exit, si se va restarta. S-ar putea sa mearga.

De ce ai dat acelui raspuns Funda? >_

| Shimonakatokka a răspuns (pentru Shimonakatokka):

In orce caz, sa il strici este imposibil, deci keep calm and take a coffe!

| vangaelis a răspuns (pentru Shimonakatokka):

Initial dude, din ce a zis credeam ca e vorba de geniune, acum vad poza, e de la un program in romana se pare... Deci nu am nici un merit la funda. stiu asta.
Ca idee sa nu imi porti pica. Acum observ si a aparut tarziu si poza...:/

| Shimonakatokka a răspuns (pentru vangaelis):

Kaaaalm frate... Nu sunt supi, doar ca cu cat ai mai multe funde cu atat intrebarile tale raman pe pg principala mai mult intelegi...

Spre norocu' tutror, n-am intrebari. Sunt doar omu' de serviciu cand ma plictisesc, mai trag un ochi pe acilea si ma minunez de ce intrebari mai pun kinderii. Ma amuz si eu dupa o zi de munca happy

Je are 15 ani... Tocilqar de Bucuresti in vacanta de vara.ce a mai ramas din ea...

happy am fost si eu tinerel, stiu cum e. dar totusi aveam o baza cat de cat.
Ma uit acum si ma mir, parca in generatia mea erau ceva mai rasariti, uneori mai rusinosi. Darsa intrebi ce-s punctele rosii de pe chiloti cand stii ca esti la menstra...e penal... si multe altele.: ) intelegi dumneatawinking

Da mannn... Am vazut copii pe la clasele a-iia a-iiia care injurau intr-un hal! Doamneeeeee eu la varsta lor plangeam daca ma injura unu d-ala de a8a. Nici nu se punea problema de insulte macar intre noi aia micii. Oare unde vom ajunge? Am trecut si eu la liceu, la basarab. Am intrat cu 9.56. Ideea e ca eu si 2baieti am fost singurii din 29 elevi din clasa care au trecut evaluarea. Norocul lor sunt spagile date profesorilor pentru notele de peste ani

| Shimonakatokka a răspuns (pentru Shimonakatokka):

Norocul celorlalti mai exact

| vangaelis a răspuns:

Mai, ia dezinstaleaza daemon tools-ul, aseara am vazut tarziu poza.

| 00SweetTweety00 explică (pentru vangaelis):

Am dat funda sa fie data laughing sincer nu m-a ajutat nici un raspuns oh go on oricum mi l-a facut tatawinking!

Hah... Bravoo

| vangaelis a răspuns (pentru 00SweetTweety00):

Pai asta a facut tatal tau, a dezinstalat acea versiune si a pus alta mai buna. Nu pusesesi imaginea initial...happy ce sa cred din ce ai povestit. Pana la urma, tot o merit happy daca nu ma crezi intreaba-l ce a facut.