|

Imi poate explica si mie cineva ce este Cydia? (pentru iphone). Este periculoasa? Dau fundita:X:X

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Cydia este o aplicatie si nu este periculoasa pentru telefon! dealtfel multi isi doresc sa aiba Cydia instalat in iPhone! Cydia este asemanator AppStore-ului insa doar prin prisma faptului ca se pot downloada aplicatii din el. Asemanarile se opresc aici. Cydia spre deosebire de AppStore este locul unde sunt introduse aplicatii care se folosesc de facilitatile oferite de jailbreak-ul telefonului si pe care Apple nu le recomanda, nu le recunoaste si nici nu le accepta in AppStore. In Cydia se gasesc de la aplicatii, teme, tonuri de apel, tonuri pentru sms-uri pana la patch`uri care modifica modul in care functioneaza telefonul. Cydia poate fi folosita doar cu jailbreak si este instalata numai dupa jailbreak. In principiu dupa ce faci jailbreak la un iPhone o sa-ti apara o iconita noua pe desktop si anume Cydia->din Cydia descarcam Installous ->o alta aplicatie cu care descarcam toate aplicatiile din App Store care costa bani ->GRATIS! Deci cu Installous descarci orice aplicatie GRATIS din App Store.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca vrei sa iei o app gratis nu fa jailbreak, iti expune telefonul la malware-URI si alti viruși ( nu te viruseaza nimeni, tu o faci, telefonul tau nu o sa mai aibă o securitate ca cea veche, nu o sa mai aibă securitate)
Concluzie: Vrei app gratis- nu fa jailbreak(ia si tu TUTUAPP)
Si daca nu stii ce este jailbreak tradu si o sa iti dai seama putin(jail-închisoare
Break-a sparge) deci tu daca faci jailbreak, din utilizator al dispozitivului devii administrator, dar mai întâi gandeste-te la avantaje, nu fa asta pentru o app, si nici pentru a avea control deplin( daca te intereseaza sa faci jailbreak sa stii ca exista 3 moduri si 1 este bun, alege cu grija)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează