|

La serviciile de televiziune "Orange Home TV prin satelit" spune aşa: "Vezi totul la super calitate HD, pe televizor, smartphone, tabletă sau laptop." Acum problema mea este că nu ştiu cum să văd de pe laptop! Intru la Orange TV Go dar nu mă lasă şi zice să îmi fac abonament! Cum pot să văd posturile pe laptop (fără sopcast sau alte aplicaţii)?

1 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

"Cu abonamentul tău Orange Home TV prin satelit ai acces pe smartphone, tabletă sau laptop la o o parte din canalele TV incluse in abonamentul tău.
Prin Movie Go Unlimited, beneficiul inclus în oferta ta TV, ai acces la peste 500 de filme și episoade, inclusiv la îndrăgitele animații Disney. Acesta se va activa automat la prima autentificare în aplicația Orange TV Go sau pe site-ul tvgo.orange.ro, folosind datele contului Orange pe care ai asociat abonamentul tău TV. La sfârșitul perioadei contractuale, beneficiul Movie Go Unlimited se va dezactiva automat.
Pentru a asocia abonamentul TV pe un cont online, trebuie să parcurgi pașii de mai jos:

Pasul 1: Creează-ți un cont online asociat abonamentului TV prin satelit

Dacă ai deja un cont online creat cu un număr de telefon de pe același cod de abonat, intră în contul tău, în secțiunea "abonamente și opțiuni", tabul "utilizatori Orange TV Go" și alege să folosești serviciul TV prin satelit cu numele tău de utilizator. Vezi aici pașii care trebuie urmați.

Dacă nu ai încă un cont online Orange, intră pe www.orange.ro/contul-meu și creează-ți unul acum. Apoi urmează pașii de aici.

Traficul de internet inclus în abonamentul tău Orange Home TV prin satelit poate fi folosit în aplicația Orange TV Go. Pentru aceasta trebuie să asociezi abonamentul TV prin satelit pe un cont online Orange care a fost creat cu un număr de telefon de voce sau de date.

Pasul 2: Descarcă aplicația Orange TV Go din Google Play sau App Store sau intră pe tvgo.orange.ro de pe un computer, și autentifică-te cu datele contului Orange

Vei avea astfel acces la o parte din canalele TV incluse în abonamentul tău, pe toate dispozitivele tale. Serviciul Orange TV Go poate fi folosit pe maxim 3 dispozitive, dintre care maxim 2 pot funcționa în același timp."
https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/abonament-tv-satelit/

1 răspuns: