|

Mai devreme umblam pe stick intr-un program excel(aveam de facut un proiect) la un moment dat, am scos stick-ul din calcuator si m-am mutat la laptop.Am bagat stick-ul, s-a auzit zgamotul obisnuit cand conectezi cela la calculator, dar nu imi apare iconita de la stick. Am incercat dupa aceea la din nou la calculator dar se intampla aceelasi lucru.

Am incercat si Control >Panel-Folder >>Options-View-Show hidden files and folders, bla-bla...dar nu pot sa gasesc fisierul.Este destul de urgent pentru ca eu trebuie sa prezint acel proiect maine.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu inteleg exact:nu gasesti stick-ul sau fisierul. Trebuia sa mergi in My computer, sa dai click dreapta pe stick si selectai "eject", si iti aparea un mesaj"safe to remove hardware", adica poti scoati stickul in siguranta. Fisierul tau era in curs de inscriptionare, si cand ai scos stick-ul, chiar daca mai avea 1%, nu era terminat, asa ca a disparut. Poate reusesti sa il gasesti cu BadCopy, dar s-ar putea sa fie avariat. Totusi, decat sa scrii tot din nou, merita sa incerci.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cauta un program de UNDELETE.
Sunt sute pe net, ia cel care functioneaza.
Scaneaza stickul cu programul de UNDELETE si recuperezi fisierul dorit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează