| ZyK93 a întrebat:

Mi-am cumparat niste casti. sunt stereo... sunetul trebuie sa se auda in casca stanga mai tare decat in casca dreapta? sau la fel in ambele casti?

Răspuns Câştigător
| Supps a răspuns:

Normal ca trebuie sa se auda la fel in ambele. Verifica ca output-ul sa nu fie setat la un volum mai mare pe stranga decat pe dreapta, ele trebuie sa fie egale.

3 răspunsuri:
| ZyK93 explică (pentru Supps):

Sunt egale...

| ZendyTeam a răspuns:

Daca doresti sa afli mai multe detalii te invit sa ciesti acest articol: https://ro.wikipedia.org/wiki/C%C4%83%C8%99ti_audio

Sunt convins ca aici ai toate raspnsurile pe care le doresti.

Stima Zendy.

| Supps a răspuns (pentru ZendyTeam):

Ar trebui sa citesti tu intai si sa vezi ca acolo doar mentioneaza ca, castile stereo functioneaza pe 2 canale, dreapta si stanga, cam atat. Iarta-mi indrazneala, dar ti se pare ca intrebarea este formulata astfel: "Ce sunt alea casti audio?"?

Egaleaza output-ul pentru ambele canale, apoi incearca cu alte casti, sau niste boxe stereo si vezi daca problema persista. Daca problema se manifesta doar la castile acestea, atunci verifica cablul pentru a cauta un loc in care acesta este perforat si ar putea face scurtcircuit, deoare intregul spectru de sunet nu ajunge la difuzorul drept. Desigur ar putea fi si o problema a difuzorului, acesta ar putea fi partial defect, sau prost facut (lipiturile firelor la difuzor) etc. Daca poti, trimite-le in garantie sau returneaza-le si ia-ti altele.